Glavni » general » Aplikacija za kontrolu podataka s mobilnog uređaja Triangle izdana na Filipinima

Aplikacija za kontrolu podataka s mobilnog uređaja Triangle izdana na Filipinima

general : Aplikacija za kontrolu podataka s mobilnog uređaja Triangle izdana na Filipinima

Google je objavio aplikaciju koja ima za cilj kontrolu upotrebe mobilnih podataka po aplikaciji. Ova aplikacija poznata je kao trokut, a sada je dostupna samo na Filipinima. Očigledno je aplikacija usmjerena na pretplatnike u zemlji, koji obično mogu samo kupiti određenu količinu podataka. mobilni operateri nude neograničene podatke, ali ove ponude često su prigušene kada korisnik prekorači dnevni prag. Stoga bi korisnici vjerojatno imali koristi od kontrole upotrebe pozadinskih podataka njihovih aplikacija.

Da biste postavili uslugu, korisnici moraju poslati svoj telefonski broj Googleu. Nakon što se potvrdi korisnički broj dobiva nagradu za besplatne podatke o mobilnim uređajima. Nakon dovršetka postupka postavljanja korisniku se pozdravlja zaslon s pojedinostima o tome koliko je podataka korišteno i koje su nagrade ostvarene. Trokut također pruža analizu aplikacija koje koriste podatke kao i one koji to ne čine. Osim toga, Google je dodao značajku u aplikaciji koja korisniku omogućuje praćenje koliko podataka korisnik još uvijek može koristiti.

Trokut također ima zasebnu karticu posvećenu praćenju i traženju nagrađenih podataka. Na ovoj kartici korisnici će vidjeti količinu nagrađenih podataka koje su mogli zaraditi tijekom dana i koje aplikacije trebaju instalirati kako bi ostvarili više nagrada. Isto tako, Google nudi dodatne nagrade za podatke za upotrebu Googlea, bilo na Googleovoj aplikaciji ili na Google Chromeu.

Trenutačno je trokut dostupan samo na Filipinima. Međutim, to se može dodati u bilo koji Android uređaj. Međutim, neke od ključnih značajki aplikacije, poput nagrada za podatke, ne mogu se pristupiti ni s bilo kojeg mjesta izvan Filipina. Za one koji se nadaju da će aplikacija biti službeno puštena u svoje zemlje, Google nije pružio jasan odgovor o tome kada i kada će aplikacija biti dostupna u drugim zemljama.

Također pročitajte: Mister Mobility Dreams!
Preporučeno
Ostavite Komentar