Glavni » general » Mobilni C50 flash pogon ima 3 različita priključka!

Mobilni C50 flash pogon ima 3 različita priključka!

general : Mobilni C50 flash pogon ima 3 različita priključka!

USB stikovi obično nisu na vijestima puno. Međutim, neki od njih, poput novog USB uređaja tvrtke Silicon Power, vrlo su izvanredni. Silicijska snaga postavljena je da riješi problem pomicanja podataka između više uređaja koji se oslanjaju na različite fizikalne veze, a da ukupni oblik faktora bude kompaktan. Rezultat je mobilni C50 flash pogon tvrtke. Kada dobro pogledate bljesak voziti, razumjeli biste zašto.

Ono što čini uređaj toliko pametnim jest da ima tri priključka. Standardni pravokutni konektor tipa A sa samo jednom stranom prema gore nalazi se na jednom kraju, koji se zapravo podiže i otkriva drugi konektor Micro-B za starije telefone i tablete. Treći priključak nalazi se na drugom kraju mobilnog C50: uskog konektora tipa C za suvremene uređaje.

Dodajući tome, konektor Type-C pohranjen je pod jakim elastičnim crnim poklopcem koji odgovara ostatku vanjske ljuske bljeskalice. Ova kapa također uključuje rupu tako da možete spojiti mobilni C50 uz ključeve automobila, viseći na ogrlicu i tako dalje.

Prema web stranici Silicon Power-a, Mobitel C50 dolazi s dva slobodna alata: SP Widget za računala i SP File Explorer za uređaje s priključcima tipa C i Androidom. Silicon Power također nudi Recuva oporavak datoteke za dohvaćanje izbrisanih datoteka, koje se mogu preuzeti s web stranice tvrtke zajedno s SP Widgetom.

"Nikada nije izgubio za pravu povezanost, to je lakše nego ikad podijeliti podatke između novog generacije USB uređaja tipa C, bilo kojeg" tradicionalnog "USB računala ili prijenosnog računala i mikrob pametnih telefona ili tableta. Kompaktni zaron je također pouzdan partner ", citira se web stranica tvrtke.

Nadalje, Mobile C50 je izgrađen da izdrži vodu, prašinu i vibracije tijekom rada između nula i -70 stupnjeva Celzijusa. Također ima ergonomsko držanje za lako rukovanje i dolazi s petogodišnjim jamstvom.

Također pročitajte: Spotify pokreće uslugu video streaminga

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar