Glavni » general » Mobilni pristup hitnim službama

Mobilni pristup hitnim službama

general : Mobilni pristup hitnim službama

Ako živite u Lagosu i mnogim drugim područjima u jugozapadnoj Nigeriji, već ste svjesni kiša koje su jučer pogodile. Ali nije završila tamo. Probudio sam se jutros da mu kažu da je cijelu noć silovito stajalo. Da; Znam. Spavala sam poput dnevnika. I dalje pada dok pišem ovo.

U svakom slučaju, brzo skeniranje moje linije Twitter otkrilo je litany woes - krovovi isušeni, krovovi popali, kuće potopljena po cijelom mjestu. Došlo je do posljedičnog problema ljudi koji su pokušali doći do besplatnog poziva za hitne slučajeve u Lagosu, 767, za pomoć, ali ne i propuštanje.

Nisam siguran zašto univerzalni 999 nije implementiran diljem zemlje ovdje u Nigeriji, ali treba. Ovdje je preko 10 godina GSM mobilne tehnologije. Ne vidim zašto ne bi trebala moći birati 999 s bilo kojeg mjesta u zemlji kako bi zatražila medicinsku, pomoćnu ili policijsku pomoć.

Može li vlada koračati kako bi se to dogodilo molim vas?

767 za Lagos
Dobra je stvar da vlada države Lagos ima funkcionalnu pomoćnu pomoćnu liniju. Koristio sam ga nekoliko puta u hitnim slučajevima i radio je svaki put. Pomoć je došla kako je zatraženo. Svaki put.

Kao takav, kad sam jutros pročitao na Twitteru da ne radi iz linije Airtel, ujutro sam proveo nekoliko brzih testova. Testovi su uključivali moje linije i moja supruga.

Broj za hitne slučajeve u Lagosu, 767, radio je na obje linije Glo i Etisalat, ali ne i na ženskoj Airtel liniji. Ovo potvrđuje tvrdnje nekoliko drugih koji nisu mogli proći kroz njihove linije Airtel. To sugerira da Airtel ima posla u tome da olakša pristup ovoj liniji s njihove mreže. Nemam aktivnu MTN liniju ovdje i ne mogu testirati pristup od MTN-a. Ako ste ikad pokušali taj broj s linije Airtel, zahvaljujem vam na povratne informacije.

Također pročitajte: Svi tuče baterijski šampion, TECNO L9 Plus

Spremite ovaj broj i upotrijebite je u bilo kojem slučaju da zatražite pomoć. Obratit će se odgovarajuće usluge kako bi vam stigli. Besplatan je i dostupan tijekom cijelog dana.

Broj ponovno: 767.

Imate li već taj broj? Jeste li ga ikad koristili? Kakvo je vaše iskustvo s njom? Je li vam pomogla?

Preporučeno
Ostavite Komentar