Glavni » general » Mo želi biti ljubitelj dječaka!

Mo želi biti ljubitelj dječaka!

general : Mo želi biti ljubitelj dječaka!

Kao što znaju mobilisti i mobitele, moj dragi HTC One X je daleko u Europu zbog medicinskih razloga. Ne; ona nije na putovanju pod pokroviteljstvom države, jer Mo nema politički ured. Međutim, do sada, dečki iz HTC-a pobrinuli su se za putne račune. U svakom slučaju, ovaj post nije drugi pokušaj da vas pokopam s ljubavlju s Lady One X.

Na početku pametnih telefona bilo je Symbian. Symbian je u svoje vrijeme imao neke od najsposobnijih i već postojećih smartphone uređaja. Communicatori su mi bili najdraži. Odrastao sam predani korisnik i ljubitelj Symbian uređaja, a imam dosta njih na ploči za ploču. Moj prvi bio je Nokia 9210 komunikator, a nakon nekoliko ciklusa koji ukupno dovede do 13, moj posljednji smartphone smartphone bio je Nokia 701. S izjavom smrti na Symbianu prošle godine, počeo sam razmotriti prebacivanje na drugu platformu.

iOS je jednostavno previše zatvoren za moj ukus. Ako je Apple dodao jednu stvar - samo jedna stvar za iOS, prebacila bih - USB masovnu pohranu. Svaki put kad sam preuzimao ili kopirao medijsku datoteku na moje računalo, i upravo sam uključio svoj smartphone da kopirao te datoteke tako lako, potrudim se na pomisao da koristim OS kao zaključan kao iOS. Nema microSD kartica i nema USB masovne pohrane. Ne hvala. Osim toga, istina je rečeno, iOS korisničko sučelje jednostavno izgleda i osjeća se prazno. Ja sam u vlasništvu samo jednog iPhonea, 3GS-a, i nadogradio sam operativni sustav sve do 5.1.1 prije nego što konačno ostavim Internet.

BlackBerry radi za mene, ali ne postoje uzbudljivi uređaji s one strane dok OS10 uređaji ne dođu u 2013. BlackBerry dobiva posao za mene, a ja imam 7 od njih do datuma. Međutim, moja platforma izbora mora mi ponuditi uzbuđenje i avanturu, a sada nema mnogo onih u kampu ispucavanja. Međutim, ako je ono što sam vidio OS10 je sve što treba, dječak!

Također pročitajte: Platform / Brand Wars

Smatram da je Android upotrebljiv. I Android i BlackBerry nude najbliži doživljaj onoga što imam na Symbianu. Ipak, Android se nikad nije držao za mene. Od preuzimanja T-mobile G1 u svibnju 2009. godine, do danas sam vodio ukupno 16 Android smartphone uređaja. To je najveći promet koji sam ikad napravio na bilo kojoj platformi, a najviše sam ikada imao na bilo kojoj platformi. Nakon što su upravljali s dva Android 4.1 (Jelly Bean) uređaja, Nexus 7 i Galaxy Nexus, napokon mogu reći da sam cool s Androidom. Ipak, još uvijek volim imati HTC-ov Sense UI na vrhu, iako, i ako mogu dobiti taj, to je slatko glazura na tortu. Uređaji sa sustavom Android za koje želim zaželjeti su Motorolaovi novi RAZR MAXX uređaji. Jeste li vidjeli vijek trajanja baterije tih zvijeri? Oh, kako želim! Zašto život jednostavno nije jednostavan?

Moje prvo iskustvo sa sustavom Windows Phone na HTC HD7 bilo je izvrsno, no ograničenja platforma me od tada zadržala. Do sada. Iako još uvijek nema USB moda za pohranu podataka (nadamo se, Microsoft će to objaviti u listopadu), podrška za microSD kartice ublažava taj problem. Do danas sam imao samo dva uređaja sa sustavom Windows Phone 7. Puno ranih ograničenja sada je riješeno u sustavu Windows Phone 8, a ozbiljno razmišljam o prebacivanju na Windows Phone kao moju platformu izbora. To mi je Lumia 920 zavolio bez kraja. Ipak, najranije što se može dogoditi je studeni. Bah! To je svjetlosno godina daleko u mobilnim uređajima.

Prijelazi aplikacija od Symbiana
Na Symbianu imam niz asortimana plaćenih aplikacija koje sam uložio tijekom godina. To su morale imati aplikacije koje su povećale produktivnost. Međutim, otkako je objavljena najava platforme, niste kupili aplikacije na drugim platformama. Nije zbog nedostatka pokušaja. Podvodnim udarom u rukama bogova mobitela, moja GTBank MasterCard od tada je odbio raditi u bilo kojoj trgovini aplikacijama - BlackBerry AppWorld, Trgovini Google Play, pa čak i Nokia trgovini, gdje nikada nisam imao problema. Sjećam se da sam napravio nekoliko kupnji u App Storeu iako sam koristio darovnu karticu koju sam kupio, ali kao što je ranije rečeno, iOS je previše zatvoren za mene. Kao takav, uistinu nisam uložio u plaćene aplikacije u bilo kojem mobilnom ekosustavu. Ovo će mi olakšati izbor na kraju. Tko će podržati nigerijsko tržište među natjecateljima? BlackBerry već radi. Windows Phone ostaje vidljiv. Ako na kraju ne dobijem neku vrstu uzbuđenja i podrške koju želim od bilo kojeg od tih dvojica, što ću se sjetiti? Jasno, čini se da nemam mnogo alternativa Androidu ako se to dogodi, i to će morati učiniti.

Također pročitajte: Samsung će otpustiti osoblje dok se krvni sud pametnih telefona pogoršava

Gdje će Mo završiti? Android? Windows Phone? Kupina? Ili neka manja pečenja poput MeeGo ili Firefox OS? Znam da će sve što me napravi skinuti s HTC One X mora biti dobro i uvjerljivo. Push dolazi, a moja slatka bijela ljepotica Android i nastavit ću slikati grad crveno zajedno kao što smo to učinili posljednjih nekoliko mjeseci.

Jedna stvar je sigurna: želim biti ljubitelj dječaka. Želim se udružiti za tim. Dobra stvar je da je blog Mobility sada otvoren za sve da objavljuju na, tako da ne moram pokušati pokriti sve baze više. Svatko je slobodan korijen za platformu po svom izboru. Ne? Nisam u nogometu. Mobitel je sve što imam, pa zašto ne zaroniti i dobiti sve tako zapaljene?

Želim uložiti u aplikacije na mojoj platformi izbora. Želim disati bilo koju platformu koja mi nije draga i ismijavati svakoga tko nije dovoljno pametan da bude u mom kampu. Duh. Želim započeti dvobojne borbe i ratne plamena, a onda se sjesti i nasmijati se dok plamenovi ustanu i pojesti sve na svom putu. Buhahahahaha * mizorijski smijeh blijedi u pozadinu *

Preporučeno
Ostavite Komentar