Glavni » general » Mješovite emocije: prvi dojam Motorola Moto G

Mješovite emocije: prvi dojam Motorola Moto G

general : Mješovite emocije: prvi dojam Motorola Moto G

Dvije odvojene emocije upravo su ono što Moto G upućuje u mene upravo sada. Jedno od uzbuđenja i iznenađenja, a drugo u mraku. U svim pravednosti, ovaj telefon nije posve kriv za moje sumorno osjećaje. Morate shvatiti, da je Moto G kupljen kao zamjena za vrlo sposoban radni konj i višezadaćno čudovište tableta, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition. Da, lako ćete vidjeti zašto bih se tako osjećala. No, čujem li, naglas se pitate: "Tko bi u svom pravom umu zamijenio ploču za Galaxy Note s Moto G?" Pa, u svim pravednosti prema meni, nisam posve kriv za to. To je ono što radimo na mobilnosti, stoga vam možemo ponuditi recenzije širokog spektra uređaja. Znači to na Mister Mo.

Povratak na dojam Moto G, ovaj telefon savršeno se uklapa u tržište nigerijskog srednjenaponskog mobilnog telefona. Naravno, ovaj dojam proizlazi iz cijene. Cijena je bez sumnje u srednjem području. I gledajući paket koji dolazi, jasno je da Motorola nije poštedio napore kako bi se osiguralo da su postigli tu cijenu. Paket je tako mali, da se gotovo pitate postoji li telefon u njemu. Otvaranje paketa otkriva samo razdoblje telefona i USB kabela. Morate biti plaćeni svi dodatni pribor. Probudite se ovom trenutku, i to je dobra vijest sve na putu. Skoro.

Želite jednostavan, lijep, vrlo dobro izgrađen telefon koji neće zahtijevati da ukrade banku za kupnju? Moto G bi trebao biti na popisu vaših mogućnosti. Želite li najnoviju verziju Androida u svojoj čistoj Google slavi u srednjoj cijeni? Moto G bi trebao biti na tom popisu. Tražite Corning Gorilla staklo 3 zaštite od ogrebotina, preko veličanstvenog i vrlo piksela gustog 720p zaslona? Neću se protezati previše daleko prije nego što me optužim da sam plaćao Motorola da napiše ovo. Glasnoća zvučnika vrlo je glasna iako audio produkcija nije impresivna. Svakako ćete primijetiti manje od prosječne kvalitete zvuka tijekom poziva. Upravo sada, to je jedini dio telefona koji ostavlja gorak okus u ono što po mom mišljenju trebao bi biti srednji raspon mobilnog telefona pobjednik.

Također pročitajte: Jelly Bean adrese zaostaje u Androidu

Očekuj moj detaljni pregled.

Kako odmah dobiti Moto G u Nigeriji - urednik

Preporučeno
Ostavite Komentar