Glavni » general » Misli Mo misli na HTC One Xplus

Misli Mo misli na HTC One Xplus

general : Misli Mo misli na HTC One Xplus

Nisam bio jako uzbuđen zbog nedavno objavljenog HTC One X +, a razlozi nisu daleki. Izgleda da to nije ništa značajno više od One X sa snažnim procesorom. One X ima 1, 5-GHz četverojezgreni procesor, a One X + ima 1, 7-GHz četverojezgreni procesor. Osim toga (i beefier baterije), ne vidim nikakve druge značajne razlike.

HTC One X + ima iste veličine i dizajn kao i One X. Isti prikaz veličine i pojedinosti. Ja zapravo mogu da lažem da posjedujem HTC One X +, a nitko ne bi mogao reći, čak i ako postavim jednu X zajedno jedan X +. Isti RAM. Ista kamera. Bolja prednja kamera. Njegova 2100 mAh baterija potiče jedinicu X 1800 mAh. To će pokrenuti Android Jelly Bean, koji One X dobiva ovaj mjesec. Što je to uzbuđenje zbog drugih, no vjerojatno je najsnažniji četverojezgreni smartphone?

Nedavno sam napisao članak pod naslovom "Da li zaista trebamo moćnije mobitele?" HTC One X pruža vrlo dobru studiju slučaja za točku koju sam podigao u tom članku. Je li jedan X + stvarna potreba?

Ipak, treba reći: kada se otpusti, HTC One X vjerojatno će biti novi četverojezgreni kralj, gurajući natrag LG Optimus G. Potonji pakira četverojezgreni 1, 5 GHz procesor Krait. Naslovi, naslovi, naslovi. Uzdah. Čini se da su svi ti mobili jurnjava ovih dana. Kako da gledamo što radimo s njima umjesto toga?

Što radite s onim što imate
Od objavljivanja nekoliko članaka u kojima sam se slomio preko nekoliko najnovijih uređaja, imam neku vrstu učinio punu u-turn: ne želim nove uređaje. Ne; čak ni Lumia 920. Neću biti tako uzbuđen zbog novih uređaja, osim ako ne nude nešto doista revolucionarno. Uostalom, većina postojećih uređaja ionako se ne stavlja u potpunu upotrebu. Ali ne brinite; Ionako ću pisati o njima, tako da možete skočiti.

Također pročitajte: idemo li na preopterećenje informacija?

Trenutačno očekujem trenutačni svakodnevni smartphone, HTC One X, koji se vraća iz izleta u servisni centar. Pogledajte HTC One X's Hips Ne lažite za neke detalje. Kad se vrati, planiram ga staviti na neku stvarno produktivnu i uzbudljivu upotrebu. Nakon što sam zadovoljan što doista dobivam maksimalnu vrijednost, i vidim da više nije u stanju ispuniti svoje potrebe, možda ću razmotriti nadogradnju na One X + ili neki drugi moćniji smartphone.

Do tada…

Preporučeno
Ostavite Komentar