Glavni » general » Mister Mo je doprinos Akin Akintayo Decade Blogs

Mister Mo je doprinos Akin Akintayo Decade Blogs

general : Mister Mo je doprinos Akin Akintayo Decade Blogs


Izvor slike

Blogiranje za deset godina nije značajan pothvat. Vidio sam ljude da počinju s blogovima uzbuđenja i izlizavaju se u roku od nekoliko mjeseci. Dakle, kada netko slavi 10 godina bloganja, to je nešto izvanredno. Ja sam još sat 10 godina u blogging. Započela sam bloganje u studenom 2006. To je samo 7 godina. Vidiš na što mislim? Kao takav, kada me je Akin Akintayo zamolio da napišem post za svoj projekt "Desetljeća Blogova", proslava njegovih deset godina bloganja, bila je to čast. Možda ne znate ime, jer on nije komercijalni bloger. Njegov je blog prilično osobni časopis, ali je bogat.

Dakle, napisao sam nešto s naslovom: " Nisu svi oni koji lutaju izgubljeni " i podnijeli su je. Taj je članak objavljen. "Ujak Akin", kako ga zovemo, napisao je uvod u mene da se nadam da mogu živjeti. Bojim se da je imao na umu nekog drugog kad je napisao te riječi. Zahvaljujem mu što je velikodušan s pohvalama.

Ako volite mumbo-jumbo koji često pišem izvan mobilne tehnologije, prijeđite na Akinov blog da biste pročitali moj doprinos: Decade Blogs - Mister Mobility - Nisu svi oni koji lutaju izgubljeni

Preporučeno
Ostavite Komentar