Glavni » general » Mister Mobility pregled Airtelovog širokopojasnog modema i usluge 3.75G - 1. dio

Mister Mobility pregled Airtelovog širokopojasnog modema i usluge 3.75G - 1. dio

general : Mister Mobility pregled Airtelovog širokopojasnog modema i usluge 3.75G - 1. dio

Airtel Nigerija nedavno je pokrenula internetsku uslugu 3.75G. Na još novijem događaju operater je najavio smanjenje cijene svojih USB modema. Na tom istom događaju dani su jedinice modema i SIM kartica u paketu s 200 MB podataka. Mobilnost je zastupljena na događaju, a završili smo i besplatnim paketom.


USB modem je uređaj s oznakom Airtel Huawei E173. Sposobnosti mudar, podržava GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA s maksimalnom brzinom preuzimanja od 7, 2 Mbps. Tu je i SMS podrška i utor za mikro SD karticu. Modem je kompatibilan s oba Windows računala i Mac računala.

Airtel USB modem je kompaktan, lagan i dobro obavlja svoj posao. Sučelje za PC povezivanje je lijepo i jednostavno za korištenje.

Uzeo sam Airtel 3.75G internetsku uslugu za spin na mom lokaciji Ojodu. Moja prva zapažanja su bila da je 3G pokrivenost bila slaba na mom kraju. Signal je fluktuktan između nula i jedne šipke. Imam osobnu liniju Airtel u rezervat, umetnite ga u smartphone i postavite ga na 3G. Isti rezultati: nula do jedne trake.

Naravno, nisam mogao dobiti pregledavanje učinjeno s tim. Ništa nije bilo. Morao sam moliti i telefon i modem samo GPRS / EDGE prije nego što sam mogao dobiti vezu koja je radila. Pregledavanje preko EDGE na Airtelu bilo je lako. Bilo je redovitih razdoblja frustrirajuće službe, ali sam dobio posao.

Srećom, priča ne završava tamo. Nedugo nakon što sam počela s ispitivanjem modema, a odmah nakon što je ovaj pregled bio na čekanju za objavljivanje, Airtel 3G signal dobio je poticaj i počeo sam zabilježiti čak 4 bara na mojoj lokaciji. Signal i dalje varira i ponekad pada na jednu ili dvije šipke, ali to je značajan napredak.

Također čitajte: Korisnici Kitkat mogu poboljšati performanse Androida L'

Kao takav, radit ću drugi dio ovog pregleda koji će biti objavljen u narednih nekoliko dana. Još nemojte izvući svoje zaključke, jer to još uvijek može dobro završiti.

Preporučeno
Ostavite Komentar