Glavni » general » Mister Mobility kaže zbogom Glo-u

Mister Mobility kaže zbogom Glo-u

general : Mister Mobility kaže zbogom Glo-u

Već blizu dva tjedna, čim se približi mojoj rezidenciji, signal Glo mreže nestaje sa moje linije. To znači da sam u vlastitom domu bio nedostupan putem glasa i SMS poruka, a ja ne mogu koristiti Glo HSI. Ako moram uputiti poziv na moju liniju, moram voziti oko 10 minuta izvan mog doma da to učinim. Zadnji put kad sam provjerio, takva se stvar dogodila još početkom 2000-ih.

Da; 2001. godine imala sam ECONET liniju (koju je gospođa Mo vjerno iskoristila do danas, a ona u njoj nije imala samo jednu komadić avanturističke DNA). Tada je to bila naša jedina telefonska linija. Bit je da je ECONET mrežni signal bio jama u našem vratu šume. Naš je dom bio u dolini i da bih mogao primati ili primati telefonske pozive, morala sam se prošetati brdom. Lovom oko kuće, našao sam mjesto gdje - ako sam se molio i imao dovoljno vjere dovoljno dugo - mogao sam odabrati najmanji signal za primanje poziva, držanje telefona što je više moguće i uzimanje poziva sa žičanim slušalicama pričvršćene za moje (ili gospođe uši). Prijem je, međutim, nikada bio dovoljno jak da bi pokrenuo poziv. Pokušala sam stajati na stolici i penjati se do prozorskog pragova, vješajući se na protuprovalni dokaz za dragoga života. Komedija je bila izvanredna sve do kraja.

Ali to je bio 2001 (ili je bio 2002?), Prije trinaest ili četrnaest godina. Bez obzira na napredne mrežne usluge temeljene na lokaciji koje je Glo nedavno pokrenulo i koje me sada zabranjuju od mrežnog povezivanja u vlastitom domu, previše je napredno za mene. Obratio sam se Glo-ovoj službi za korisnike, ali situacija je i dalje prisutna. Ne mogu zamisliti koliko poziva koje sam propustio, koliko prijatelja, članova obitelji, klijente i partnere koji se sada pitaju zašto sam postala nespremna.

Također pročitajte: Nokia Asha obitelj pametnijih mobilnih telefona

Sutra ujutro, odlazim u Etisalat da se moj broj prebaci u njihovu mrežu. Da; Znam da porting ima svoje probleme, ali nitko od njih ne izgleda kao da je nepristupačan u mom domu. Prvo ću se vratiti i doći i reći vam dobro, loše i ružno o iskustvu. Što je život bez avanture i iskustava?

Što se tiče Gloove marketinške stvari o vladanju vašim svijetom, pitam se kako bih trebao vladati išta, ako ne mogu doprijeti do njega. Kao i večeras, imam. Ljudi me pohvale zbog toga što su se dugo držali Gla. Nije moja krivica. Dajem psu dugačak konopac da ga objesim. Bar čudo koje se događa dok spavam i mreža Glo se vraća prije nego što se probudim, to je adieu Glo.

Ažuriraj :
Pssst : Nekoliko mjeseci kasnije vratio sam se u Glo. Priča za još jedan dan

Preporučeno
Ostavite Komentar