Glavni » general » Mister Mobility pregled LG EasyHomea

Mister Mobility pregled LG EasyHomea

general : Mister Mobility pregled LG EasyHomea

LG je napravio dodatak popisu značajki Optimus 3.0 UI - novi kućni lanser nazvan EasyHome. Mister Mobility ga pregledava .

LG nastavlja s jednostavnim stvarima koje rade i pojednostavljuju zadatke korisnicima svojih pametnih telefona. Sjećam se naglašavajući podršku LG tematske podrške, Gost način, QuickMemo i Quick Switch Dual SIM vruća tipka na svojim dual SIM telefonima ranije ove godine. Sada, koristeći LG L90 Dual, vidim ono što čini se da je novi dodatak popisu značajki Optimus 3.0 UI - novi kućni lanser nazvan EasyHome.

EasyHome živi istinski svojim imenom. Ona ima samo dvije početne stranice - prva koja predstavlja tradicionalni dialer sučelje s četiri fiksne i tri prečace prilagodljivih aplikacijama. Ima ikonu koja će vas odvesti i do ladice aplikacije.

Prijeđite prstom ulijevo da biste se prebacili na drugu stranicu, gdje možete postaviti prečace drugim aplikacijama kojima vam je potreban jednostavan pristup:

Prijeđite prstom desno od druge stranice da biste se vratili na prvu. To je to. Jednostavno to radi.

Moglo bi biti još bolje

Volim EasyHome, ali mislim da bi moglo biti još bolje. Primarni početni zaslon mogao bi upotrebljavati male prilagodbe izgleda ili opcije. Želim da brojilac zauzeo manji prostor i da bi i njegovo mjesto moglo biti prebačeno. Bilo bi lijepo biti u mogućnosti to pomaknuti gore i imati prečace app dolje dolje na dnu zaslona, ​​gdje su lakše dostupni. Osobno upotrebljavam određene aplikacije više od telefonske funkcije na mobilnim uređajima, a ta će opcija povećati upotrebljivost.

Također pročitajte: Pozdravite na Smart lukavima, bez ključa. Nema problema

EasyHome je možda najjednostavnija Android koža / lanser koji sam vidio. Osobno, ne volim više početnih stranica i neprestano prešanje koje se tiče tog aranžmana. EasyHome je upravo kako bih volio imati svoj početni zaslon pametnih telefona - jednostavno i jednostavno. LG je prikrio ovaj uređaj za korisnike koji ne žele da pametni telefoni preuzmu svoje živote.

Preporučeno
Ostavite Komentar