Glavni » general » Mister Mobility - Izgubljena

Mister Mobility - Izgubljena

general : Mister Mobility - Izgubljena

Izgubljena je. Neumoljivo je izgubio. Kako bi mogla tako osjećati za bilo koga? Kako bi netko na takav način mogao tako snažno utjecati na nju? Pitala se je li naš, a ne ovo, autentična stavka ili jednostavno jedna od onih zgnječenja koje su izblijedjele poput dima dok su prolazili dani.

Uvijek je bila teška. Oduševila se svojim osjećajima u čvrstoj kontroli. Sad se osjećala kao pobjegao lokomotiva bez funkcionalnih kočnica. Bila je ludila prema određenom sudaru.

Još je gore bilo to što se prvi put nije brinula. Osjećala je divlje strasti, one stvari koje je godinama zaštitila. Ali nije osjetila nikakav alarm.

Večeras je bila jedna od tih noći. Tekstualna knjiga savršena. Bajke. Njih dvoje stajali su na mirnoj, pješčanoj plaži. Nije bilo riječi za nekoliko minuta. Nitko nije bio potreban. Ipak su priopćili. Jasno. Duboko. Intenzivno.

Valovi su se lagano naginjali na noge. Blaga svjetlost noći protumačila je valove valova u umirujućem svjetlucajućem uzorku. Svjež vjetar oceana milovao je svoje okvire. Sve je bilo veličanstveno.

Lagano se odmaknuo od zagrljaja i pete mu se lagano stisnu u rukama. instinktivno, podigla je oči i pogledala u njega, kao da traži, probire i traži.

Ludilo. Čista ludila. Poludjela se. Sva ta pravila angažmana izbačena su iz prozora. Je li to bila okrutna šala života? Nije li rečeno da oni koji će roba uništiti, prvo se ljuti? To je bilo to. Ovo je previše dobro da bude istinito. Određeno uništenje mora biti naprijed.

Također pročitajte: Što i što možete očekivati ​​od Google I / O 2015

Ali o, kakav način uništenja! Bolje da budu uništeni znajući što je to ljubiti strastima nego živjeti bez tog znanja. Ova sirova vatra koja je izgorjela u njoj bila je potpuno nepoznata samo prije dva tjedna. Nije moglo ni zamisliti takvo što, čak ni ako je pokušala. Ovo je ... dobro, ukusno. I nevjerojatno.

Međutim, igrala se, zaljubila se u ovaj tihi, bezumni mladić i bila je sretna. Instinktivno je pritisnula svoje tijelo u svoje i ponovno zatvorila oči.

Preporučeno
Ostavite Komentar