Glavni » general » Mister Mobility intervjuirao je Mobile Web West Africa 2012

Mister Mobility intervjuirao je Mobile Web West Africa 2012

general : Mister Mobility intervjuirao je Mobile Web West Africa 2012


oTekBits je online časopis s dnevnim izvještavanjem o svemu što se događa unutar startup-a, tehnologije i razvojnih ekosustava. Imali smo vlastitu Mobility Mobitel koji predsjedava drugom godinom u Mobile Web West Africa 2012. Uvod:

Ovdje je ovdje mobilni web West Africa 2012 konferencija (MWWA2012), a mi već uvodimo ažuriranja prije događaja. Ne propustite niti jednu akciju, pratite nas na cvrkutima - @ oTeKbits i primajte ažuriranja s weba na našem mobilnom webu W.Africa 2012 blog kanala. Već smo podijelili što možemo očekivati ​​od konferencije, u terminima tvrtki koje bi bile zastupljene i predstavile proizvode, uključujući InMobi, Spinlet, RIM i tech osobnosti.

Odlučili smo se razgovarati s Yomi Adegboyeom popularno poznatima kao Mister Mobility, jer je njegovo ime napravio popis ljudi koji će se na središnjoj pozornici održati na konferenciji Mobile Web West Africa 2012 - 25. i 26. travnja u orijentalnom hotelu. Podijeli neke zanimljive informacije o sebi kao dvojnoj osobnosti - Yomi Adegboye i Mister Mobility. Također govori o brandu Mobility, njegovoj ulozi u MWWA2012; ne zaboravljajući govoriti o važnosti događaja, kao i očekivanjima od konferencije Mobile Web West Africa 2012.

Slijedite donju vezu kako biste pročitali cijeli intervju.

Intervju: Yomi Adegboye (osnivač, mobilnost) Predsjedatelj mobilnog weba Zapadne Afrike 2012.

Preporučeno
Ostavite Komentar