Glavni » general » Gospodin Mo govori: "Ponosan sam što sam poligamist"

Gospodin Mo govori: "Ponosan sam što sam poligamist"

general : Gospodin Mo govori: "Ponosan sam što sam poligamist"

To je bila duga cesta od 2001. kada sam dobio svoj prvi mobilni telefon, Motorola T2288. To je bio drukčiji svijet od onoga u što sada živimo. Bio je to svijet bombon-bar telefona s hardverskim ključevima i T9 prediktivni unos teksta. Od tada sam posjedovao sve vrste telefona, od Motorola's A008 zaslon osjetljiv na dodir školjke na Nokia legendarnim Communicators. Imam telefone s operacijskim sustavom Symbian OS, Windows Mobile, Palm OS, Android OS, BlackBerry OS, WebOS, iOS, Windows Phone i BlackBerry 10. Također sam koristio širok raspon značajki telefona. Sve u svemu, imam više od 120 mobilnih uređaja do datuma. I pregledao sam čak i više od onih koje sam osobno posjedovao.

Neki su pokušali popraviti me u kutiju. Vi ste obožavatelj BlackBerry . Vi ste fanboy tvrtke Symbian . Govorite samo o sustavu Windows Phone . I ja sam se nasmijao svim pokušajima. Jer u njihovim mislima, čovjek ne može voljeti više od jedne žene platforme smartphonea u isto vrijeme. U njihovim umovima.

1 Kings 11: 1 Kralj Salomon, međutim, volio je mnoge strane žene

Nemam pojma gdje ljudi to shvaćaju, ali nije od stvarnosti. Ljudska povijest pokazuje da je pojam laž. Vrlo je moguće ljubiti više osoba ili predmeta.

Nisam skrivao moj ukus za više platformi za pametne telefone, ali možda nikad nisam napravio kategoricnu izjavu o tome. Dakle, ovdje rješavam sve sumnje o tome: ponosan sam što sam poligamist. Poligamičar pametnog telefona. Oženjen sam širokim rasponom platformi. Neke od mojih supruga su prošle. Symbian OS je mrtav. Tako su Palm i WebOS. Život se događa. Život ide dalje. Ako živim dovoljno dugo, neke moje sadašnje žene će također umrijeti, a ja ću se udati za nove.

Također pročitajte: Istina Bogu: Sanni Abacha bio je pravi junak

Moje trenutne žene su: Android OS, Windows OS i BlackBerry 10 OS. Ali poput kralja Salomona, imam i konobine osim moje višestruke žene. Jolla OS. Tizen OS. Možda će neki drugi možda doći u budućnosti.

Moja ljubav prema više platformi je zašto nisam Mister Android, Mister BlackBerry ili Mister Windows. Ja sam Mister Mobility, i tako će ostati. Pobrinut ću se na raznolikost različitih platformi za smartphone. Mogu otići od uzbuđenja zbog pametnog telefona u sustavu Android da se nerdgasme nad pametnim telefonom u sustavu Windows, a sljedeći trenutak veličati ovaj drugi pametni telefon BlackBerry. Vrline jedne ne oduzimaju ništa drugo. Lijepo su na svojim različitim načinima.

Sve sjajne i lijepe, sva stvorenja velika i mala ... ..

Preporučeno
Ostavite Komentar