Glavni » general » Mister Mo tjedan u mobitelu: BlackBerry Passport, Campaign2Insight, Galaxy Note 4 i Infinix

Mister Mo tjedan u mobitelu: BlackBerry Passport, Campaign2Insight, Galaxy Note 4 i Infinix

general : Mister Mo tjedan u mobitelu: BlackBerry Passport, Campaign2Insight, Galaxy Note 4 i Infinix

Dakle, što je prošli tjedan bio tajnik Mo na mobitelu?

Za početak, bio sam na rasporedu da prisustvuju ekskluzivni BlackBerry Passport pokrenuti u srijedu. Taj je događaj ipak odgođen. Veselio se vidjeti proizvodni model putovnice i uzeti ga za spin. Još uvijek jesam. No, tada se lansiranje sada održava ovog tjedna, pa čekanje neće biti dugo.

U četvrtak sam govorio u Campign2Insightu, seminaru digitalne medijske strategije koju je proveo RainyLemon Abiodun Thorpa. Bio je to prekrasan događaj i imao sam eksploziju s sudionicima. Podijelio sam se na temu "Izrada mobilne strategije za poslovanje", odgovarala na pitanja, umetnuta i uhvatila zalogaj prije odlaska natrag u bazu.

Ovdje na MOBILITY, ovaj tjedan objavili smo i naš prvi video pregled. U videu sam pregledao smartphone Infinix Zero. Možete očekivati ​​više pregleda koji idu naprijed. Naš sljedeći video pregled će značajka Samsung Galaxy K zoom. Nemojte otići.

I došao petak ujutro, bio sam na službenom lansiranju Samsung Galaxy Note 4 i ovdje u Lagosu. Napomena 4 je impresivan phablet. Naravno, Samsung je dobro radio s rasponom Napomena. Ja sam posjedovao Napomenu II i još ga pamtim kao jedan od najboljih mobitela kojega sam ikada koristio. Napomena 4 nije samo prevelik pametni telefon. Postoji niz lijepih prilagodbi koje je Samsung implementirao za iskorištavanje velikog zaslona i pisaljke. Bilo je lijepo vidjeti demonstracije. Nadam se da bih trebao dobiti moje ruke na pregled za MOBILITY.

Moj tjedan još nije bio učinjen. Dok su mnogi od vas bili na svadbenoj svečanosti ili nekoj drugoj zabavi, ili kod kuće pod pokrivačem u toj hladnoj, vlažnoj atmosferi, bio sam na događaju blogera koji je održao Infinix Mobility. Infinix ima neke ozbiljne stvari na putu. Oni od nas prisutni su dobili novi uređaj koji će udariti na tržištu u naredna dva tjedna, a to je šarene stvari. Također smo morali vidjeti mockup vrlo premium (i mislim premijera iPhone-grade) Infinix smartphone koji će udariti ulicama iduće godine. Ti dečki ne igraju.

Također pročitajte: Poticanje promocija potrošača: NCC Ban okida pretplatnike 'angst

Fotografija na vrhu ovog posta je Samuel Adeniyi i ja na susretu blogera.

Pa, tako je otišao moj tjedan. Vidimo se sljedeći vikend za još jedan pregled tjedna u mobitelu.

Preporučeno
Ostavite Komentar