Glavni » general » Mister Mo pregledava tabletu Vantium m1 Android

Mister Mo pregledava tabletu Vantium m1 Android

general : Mister Mo pregledava tabletu Vantium m1 Android


Već preko tjedan dana sa mnom imala sam preglednu jedinicu Vantium m1 i stavila ga kroz svoje korake. Prije sam već objavio prvi izgled, a ovdje sada dajem punu recenziju.

Brzi detalji
- Veličina: 190 x 117 x 12.5 mm
- Težina: 330g
- Zaslon: 7-inčni 800 × 480 piksela, zaslon osjetljiv na dodir s kapacitetom multi-touch zaslona
- utor za SIM karticu: Podrška za telefonske pozive, SMS i 2G / 3G mobilni internet
- Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, podrška za dvojno područje (2.4 GHz, 5 GHz)
- Mini USB2.0 (OTG) i USB2.0 adapter: podrška za flash diskove i 3G modem / dongle
- Mobilni AP: Wifi Hotspot za dijeljenje 3G interneta
- Memorija: 512 MB (RAM), 8 GB (ROM) + utor za microSD
- Procesor: procesor od 1, 5 GHz
- Baterija: ugrađena 4, 000 mAh litij-ionska baterija
- Kamera: Prednja kamera: 0, 3 MP. Stražnja kamera: 2MP kamera
- Preglednik: Google ™ preglednik Android ™ ™ Adobe® Flash® podrška
- Operativni sustav: Ice Cream Sandwich Android ™ 4.0.3

U kutiji
- 2, 5 mm PIN punjač
- mini-USB kabel (m1 također naplaćuje preko ove)
- miniUSB adapter
- Upute za uporabu
- 3, 5 mm audio slušalica

Softver: Iskustvo čistog ICS-a
M1 radi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich (ICS), pa je vrlo aktualan. Samo vrlo mali broj Android tableta ima nešto novije, a jedina novije verzije su verzija 4.1 (Jelly Bean).

Prikaz
Kapacitivni diplay od 7 inča dobro funkcionira. Međutim, ne bez nekih slabih točaka. Iako je korisna, nije jako svijetla, a kutovi gledanja slabi. Svakako mi je teško koristiti na otvorenom.

Predinstalirane aplikacije
WebSoft je napravio dobar posao u tome da bilo tko može podići m1 i početi koristiti bez hassles odlaska u Play Store. Sve su osnovne aplikacije unaprijed instalirane. Postoji DStv Mobile, Facebook, Twitter, QuickOffice File Manager, Skype, uz redovni Google paket unaprijed instaliranih aplikacija, uključujući Wifi Hotspot. Tu je i pregršt igara, uključujući Angry Birds i Asphalt5.

Također pročitajte: Moje iskustvo s novim 'jeftinim' GLO planovima podataka

Za većinu korisnika, Vantium m1 dobro je ići ravno iz podizanja sustava.

media
Imamo zalihu Androidovih medijskih audio i video playera.

Reprodukcija glazbe je u redu. Kvaliteta zvuka je prosjek. nije super ili loše. Međutim, čini se da se uređaj nastoji glatko reproducirati glazbu dok se drugi teški proces pokreće rame uz rame. Na primjer, slušanje glazbe u pozadini tijekom pregledavanja web rezultata povremeno mucanje. Očigledno, CPU se bori za glatko pokretanje oba procesa. Ja ću dalje komentirati CPU u odjeljku Performance u nastavku.

Tu je stražnji 2 megapikselni fotoaparat, kao i o.3 megapixel kamera okrenuta prema naprijed. Oboje su radili, ali ne bih se s njima mnogo gnjaviti. Kvaliteta slika i videozapisa nije ništa za hvalisanje, ali tada ne znam tko je dobio fotoaparat zbog kamere.

Pohrana i Povezivanje

Vantium m1 ima 8 GB interne pohrane za vašu upotrebu, što je u redu. Ona također ima podršku za USB-u-u-go putem uključenog adaptera, omogućujući vam da priključite svoj USB bljesak voziti ili self-powered vanjski tvrdi disk za premještanje datoteka neprimjetno na i izvan uređaja. To je dobro funkcioniralo s mojim bljeskalicom koja je automatski otkrivena jednom priključen.

Moj vanjski tvrdi disk od 250 GB nema vlastitu snagu i tako ne bi radio. M1 također podržava USB modeme iz GSM i CDMA mreža, ako to ikad trebate.

Također podržava USB miš i tipkovnicu. U stvari, Vantium m1 je najbliži tablet za puni doživljaj PC povezivanja koje sam vidio.

Također pročitajte: Ne trebam aplikaciju za to

Tu je HDMI priključak, kao i utor za TF karticu.

Nema dostupnosti Bluetooth veze na m1. Iskrenost, osobno nisam propustio. Vidim tablicu kao zamjenu za netbook i ne upotrebljavam Bluetooth na mom netbooku.

Internet
M1 je lako pokupio moju mobilnu bežičnu pristupnu točku i sve funkcije temeljene na internetu funkcionirale su kako treba - e-poštu, pregledavanje weba i ostalo.

Aplikacije treće strane
Na Googleovoj Trgovini Play, a sve aplikacije koje sam preuzima odavde instalirane i pokrenute bez problema.

Izvođenje
Otkrio sam da je m1 malo lagange u uporabi. To ćete primijetiti osobito prilikom pregledavanja weba, iako nema područja u kojima je potpuno odsutan. Čini se da 1.5GHz procesor često se bori za pokretanje uređaja glatko. Ili je to 512 MB RAM ili kombinacija oboje?

Život baterije
Budući da sam 3G uređaj, otkrio sam da životni vijek baterije M1 nije točno u usporedbi s ostalim tabletama od 7 inča koje znam. Nije strašno, ali se brže troši. To je razumljivo, jer poznato je da su 3G veze prazne. Imam 4-5 sati teške / konstantne maksimalne uporabe.

Dostupnost i cijena
Vantium m1 dostupan je za N49, 000 i možete naručiti online odavde.

Zaključci
Vantium m1 je dobar napor i ima tržište. Njegova jedinstvena prodajna točka je prisutnost USB-u-u-go. Postoji i mogućnost korištenja dongle, kao i upućivanje poziva i SMS poruka. Što se tiče povezanosti, Vantium m1 je najsvestraniji tablet koji sam pregledao.

Također pročitajte: Samsung vilica Android ne Google najgora noćna mora?

Ako vam je potrebna, ovo je uređaj za pregled. Naravno, ima svoje slabe točke, kao što je već istaknuto u članku. No, tada nema postojećih savršenih uređaja.

Preporučeno
Ostavite Komentar