Glavni » general » Mister Mo pregledava LG Optimus L3 E400

Mister Mo pregledava LG Optimus L3 E400

general : Mister Mo pregledava LG Optimus L3 E400

LG Optimus L3 E400 vrhunski je dizajniran uređaj. Koliko ja mogu reći, to je najbolji izgled proračuna Android smartphone na tržištu. Na vrh toga, izgleda bolje od mnogo skupih uređaja.

Njegov dizajn je kutija s lijepim zavojima koji ga naglašavaju. Prednja strana je crna plastika obložena u srebrnom okviru. Stražnji poklopac je lijepa bijela s teksturiranim dijelom okruženom ravnim i glatkim područjem. Na stražnjoj strani ćete naći 3, 0 megapikselnu kameru i LG logotip.

Postoje sve standardne Android značajke - 3G, USB tethering, WiFi hotspot, Gmail, e-mail, web preglednik i drugi.

LG Optimus L3 E400 fotoaparat
L3 ima 3, 2 megapikselnu kameru bez bljeskalice. Nemojte očekivati ​​da fotografirate s ovom bebom. Ali u dobrom svjetlu, to je prolazno. Što me dovodi do prikaza na uređaju.

Prikaz LG Optimus L3 E400
Budući da je low-end uređaj, zaslon nije fantastičan. Rezolucija je samo 240 x 320 piksela. Zbog velike veličine od 3, 2 inča, slike se pojavljuju u pikselima. To znači da ako želite vidjeti istinitu kvalitetu slika koje snimite na E400, morate ih prenijeti na uređaj s boljim zaslonom. Vaše će fotografije izgledati mnogo bolje.

LG Optimus L3 E400 Multimedija
Ono što imamo ovdje su zaliha Androidovih glazbenih i video playerova. Kvaliteta zvuka reprodukcije glazbe nije ništa za uzbuđenje. I količina nije velika. Reprodukcija videozapisa također je osnovna i podržavaju samo najosnovnije video formate.

Također pročitajte: 5 Apps Želim Nigerijski Developers bi graditi

Izvedba LG Optimus L3 E400
Procesor 800 MHz čini sasvim sposoban za rukovanje E400 glatko za najveći dio. Kao i obično na većini uređaja s Androidom, u galeriji, slike trebaju malo vremena za učitavanje, ali ništa strašno.

LG Optimus L3 E400 trajanje baterije
Ako postoji neki izvanredan razlog osim drugih dobrih razloga za ljubav E400 koje smo već vidjeli, to je trajanje baterije. Paket od 1.500 mAh baterije, ovo je Android smartphone za ljude koji ne žele sjetiti svoje telefone tijekom dana korištenja.

Zaključak LG Optimus L3 E400
Pic ispod: Optimus L3 E400 uz Samsung Galaxy Pocket.

Dobitnik je LG Optimus L3 E400. Nisam u neko vrijeme gushed preko ovog low-cost smartphone poput ovog. To jednostavno lijepi sve kutije. Kao što je već rečeno u mojoj ranijoj Android usporedbi s niskom cijenom, E400 je proračun Android smartphone koji će pobijediti. Navodim:

Sve u svemu, na papiru, LG Optimus L3 E400 je mali tip koji mora pobijediti. Ima najbolji izgled, najveći prikaz i najljubazniju bateriju, a ostale značajke držeći do brzine, osim iz ugrađene memorije gdje ga Pocket troši.

U stvarnoj upotrebi, ovaj Optimus ne utječe na ono što je na papiru. I po udobnoj cijeni od N19, 500, E400 je ozbiljna vrijednost za novac. Preporučuje se.

Ocjene Mo
Klasa: low-cost smartphone. Ocjena: 9/10

Preporučeno
Ostavite Komentar