Glavni » general » Mister Mo dobiva verziju 4.1 za ažuriranje rođendana

Mister Mo dobiva verziju 4.1 za ažuriranje rođendana

general : Mister Mo dobiva verziju 4.1 za ažuriranje rođendana

Homo sapien i homo superiorniji poznati kao Mister Mobility danas su dobili nadogradnju rođendanskog softvera na verziju 4.1. Posljednje ažuriranje koje je primio bio je 4, 0 točno prije godinu dana 10. travnja 2013.

Također smo obaviješteni da pored gospođe Mo posebne poslastice, druge Mobilistas su poslali pošiljke od kolača i dobre hrane u kuću gospodara Mo. Torta na gornjoj slici je slučaj u točki. Mister Mo's Twitter TL i kanali za razmjenu poruka ubrzali su se cijelo jutro, a obitelj, prijatelji i obožavatelji dolaze u dodir da mu požele sretan rođendan.

Ovdje u MOBILITETI, blagoslovljeni smo da takav blagoslov bude dio ove generacije. Drago nam je što postoje i drugi koji se slažu s nama:

Sretna rođendanska proslava, @Mister_Mobility. Uvaženi ste. Ikona. Inspiracija. Pozdravljajući U i vašu obitelj, još mnogo godina blagoslova

- Zuma (@spacyzuma) 10. travnja 2014

Sretan rođendan @Mister_Mobility tnx 4 je d prodigy U r .... ljubav U velika

- Kaylese-Smyles Emele (@Kay_smyles) 10. travnja 2014


MOBILITY blog je dobio i neke zaslužene pohvale:

Sretan rođendan @Mister_Mobility. Ur blog jedan je od najboljih niša blogova u Nigeriji. I ja sam obožavatelj ormara. Bog blagoslovi u, uvijek.

- JustJude (@egbas) 10. travnja 2014


U povezanim vijestima, neki "nezadovoljni elementi" i "zlostavljači" koriste prigodu da pokuša pokvariti molitvu Mister Mo na tim ulicama. Evo primjera jednog od njih:

Gospodin i osamdesetogodišnjakinja @Mister_Mobility najvjerojatnije skriva mjesto na stoljeću, s snagom od 50 godina starog sretnog rođendana

- Olumuyiwa Olumide (@MrEnclave) 10. travnja 2014

Također pročitajte: Instalacijski program CyanogenMod sada je dostupan na Google Playu

Uvjeravamo vas da nema elementa istine u tvrdnji da je gospodin Mo dvanaestogodišnjak. Ponekad, ljudi koji vode barove imaju previše piti ...

Preporučeno
Ostavite Komentar