Glavni » general » Mister Mo dobiva nominiran za Blogger godine 2014 na Social Media Awards Africa

Mister Mo dobiva nominiran za Blogger godine 2014 na Social Media Awards Africa

general : Mister Mo dobiva nominiran za Blogger godine 2014 na Social Media Awards Africa

Imamo sjajne vijesti! MOBILITY Utemeljitelj bloga i naš šef ovdje, Yomi Adegboye, zvan Mr Mo The Moverick, nominiran je za Blogger godine 2014 na Social Media Awards. Poklič! Poklič!! Još jednom se uočava njegova predanost originalnosti i kreativnosti tijekom godina.

Iz njegovih recenzija i mišljenja, kao i njegovih infotainment radova kao što su Mobilista i House Of Mo, među ostalima, iskoristi izvorni sadržaj na kreativan način kako bi informirao i pomagao drugima. To ga je vidjelo da stekne utjecaj i priznanje od strane potrošača i brandova iz cijelog afričkog kontinenta i šire.

Danas, Mobility.ng je najvažnija mobilna tehnologija u Africi, a njezin novi sestrinski blog House of Mo je jedan od najbrže rastućih blogova u zemlji.

Naravno, ništa od ovoga se ne bi dogodilo bez vas - naših lijepih i cijenjenih čitatelja i partnera. Ova je nominacija priznanje za vas kao i za njega (i one od nas koji rade s njim). Hvala vam.

Social Media Awards Afrika je o izvrsnosti i utjecaju. Nagraditi će izvrsnost, kreativnost i utjecaj unutar afričkog društvenog medijskog prostora. Vjerujem da su to vrline koje opisuju rad g. Mo u digitalnim medijima i da zaslužuje pobjedu. Rezultati su kombinacija suđenja žirija i javnog glasovanja.

Da glasuje za gospodina Mo:

  • Kliknite ovu vezu: Glasaj - Blogger godine - Social Media Awards Afrika (otvorit će se u novom prozoru)
  • Potražite Yomi Adegboye na popisu i unesite svoju e-poštu na tekstualni okvir u nastavku.
  • Kliknite VOTE.
Također pročitajte: RLG napadne Nigeriju: otvara tvornicu za skupljanje u državi Osun

Podijelite vezu na Facebooku, Twitteru, Whatsappu ili na bilo koji drugi način. Vaši su glasovi vrlo cijenjeni. Još jednom, hvala ti!

Preporučeno
Ostavite Komentar