Glavni » general » Mister Mo susreće "Nokia Gowin G30" Kina telefon

Mister Mo susreće "Nokia Gowin G30" Kina telefon

general : Mister Mo susreće "Nokia Gowin G30" Kina telefon

Cijelo vrijeme vodim na sve vrste telefona. Ovaj je bio upečatljiv jer je imao jedinstven dizajn - veliki zaslon osjetljiv na dodir ispod kojeg je bio niz ključeva hardvera koji se razlikuju od uobičajenih. To je telefon koji vidite i odmah se zanima. Na zaslonu osjetljivom na dodir nalazi se logotip NOKIA, ali odmah sam se zakleo mojoj djedovoj bradi da ovo nije Nokia. Mogu reći autentičnu Nokia sa zatvorenim očima. Ovo je bilo uvjerenje.

Uzeo sam neke slike, iako nisu dobre kao što su to bile. Nisam imao moju Lumia sa sobom te noći kad sam vidio telefon, pa vas molimo da podnosite napore Blackjacka Z30 u noćnim snimanjima. Također, zaboravio sam fotografirati početni zaslon koji izgleda i radi kao starija inačica HTCovog prilagođenog doma za Android telefone. Međutim, pronašao sam sliku s web stranice JunkMail u Južnoj Africi. Evo ga:

Kao što je već rečeno, zaslon je zaslon osjetljiv na dodir i početni zaslon zapravo radi kao pravi posao od HTC-a. Osim toga, ostatak korisničkog sučelja je neprobojan posao koji je sličan onome što nađete na bilo kojem telefonu. G3 ne pokreće Android. To je osnovna glupost.

Jedno od prvih pitanja koja sam postavila je: "Ima li televizor?" I sigurno, rekli su mi da to radi. Antena se pojavila iu nekoliko trenutaka gledala sam ONTV na G30:

Dakle, tamo ga imate: kineski glumac s Nokijinim logotipom, HTCov osjetilni početni zaslon i neobičan raspored tipkovnice. Ispod je puna slika Gowin G30.

Također pročitajte: MTN u dogovoru da snimi podatkovnu uslugu na Nokia C3

Tvoje misli, molim te?

Preporučeno
Ostavite Komentar