Glavni » general » MiniBrowser Mobile dobiva bumped do verzije 3.0

MiniBrowser Mobile dobiva bumped do verzije 3.0

general : MiniBrowser Mobile dobiva bumped do verzije 3.0

MiniBrowser Mobile je jedan od tih elegantnih Qt aplikacija za Symbian ^ 3 uređaje. To je brz minimalistički preglednik. Već mjesecima koristim verziju 2.0 na mom E7.

Zapravo, nedavno sam otišao na Qt avanturu. Što mislim time? Odlučio sam usvojiti Qt aplikacije kao moje željene opcije. Kao takav, ako aplikacija na E7 ima Qt third party alternativu, preuzimam, instaliram i koristim tu Qt aplikaciju kao moju zadanu aplikaciju za određeni zadatak.

Koliko ja znam, MiniBrowser Mobile je jedini mobilni preglednik treće strane za Symbian koji je izgrađen s Qt, pa je trenutno preglednik koji upotrebljavam na svom smartphoneu.

MBM je stigao pružajući karticama pregledavanje, automatsko popunjavanje obrazaca, mogućnost učitavanja web stranica u načinu rada za mobilne uređaje i automatsko odabiranje zadane pristupne točke vašeg telefona.

Osim toga, tu su oznake, povijest, adblock, kinetičko pomicanje, automatsko dovršavanje adresne trake, zumiranje i način rada na cijelom zaslonu.

Verzija 3.0 donijela je značajna poboljšanja, uključujući sljedeće:
- Glatko pomicanje
- Višestruki dodir
- Slike uključene / isključene
- Javascript uključivanje / isključivanje
- Automatski izbornik prilikom pregledavanja tj. Automatskog cijelog zaslona

U cjelini, MBM nudi uglađeno korisničko sučelje i pokuša se što više izvući od vašeg puta. Također je mnogo brži od ugrađenog Nokia preglednika. Nažalost, prilikom zumiranja nema prebacivanja teksta.

Ako želite nešto drugačije od Opera Mobilea i Opera Mini, MiniBrowser Mobile je dobra alternativa. Manji je u otpadu i vrlo je resursno učinkovit.

MiniBrowser Mobile je dostupan za preuzimanje s Ovi / Nokia trgovine.

Također pročitajte: Brace Up! Snapdragon 820 je najnoviji procesor u gradu
Preporučeno
Ostavite Komentar