Glavni » general » Minecraft: Pocket Edition omogućuje vašu kreativnu stranu

Minecraft: Pocket Edition omogućuje vašu kreativnu stranu

general : Minecraft: Pocket Edition omogućuje vašu kreativnu stranu

Minecraft je jedna od najvećih prodajnih videoigara ikada. Mobilna verzija ove igre, Minecraft: Pocket Edition prilično je slična inačici stolnog računala. Ona nema sve što je desktop igra, ali dolazi vrlo blizu.

Minecraft: Pocket Edition nudi ogroman otvoreni sandbox za stvaranje i / ili preživljavanje. Možete ga igrati kako bi stvorili nevjerojatne strukture, ili jednostavno možete igrati protiv horde neprijatelja kroz oštre noći. Također to činite dok otkrivate nove predmete i stvarate jaču opremu. Postoje stotine oružja, predmeta i napitaka.

Međutim, to je jednostavan čin stavljanja blokova, jedan po jedan, kako bi se izgradile strukture koje drže publiku oduševljen ikad od prve igre Minecraft je pušten. To je ono što čini Minecraft tako ogromnim hitom, s navijačima koji se vraćaju više svaki put. Sada postoje mnoge igre koje slične Minecraftu sliče internetu, ali nitko ne dolazi dovoljno blizu zadovoljstvu izgradnje stvari na Minecraftu. To je ono što ovu igru ​​ističe.

Istražite nasumično generirane svjetove i gradite stvari od najjednostavnijih domova do najvećih dvoraca. Igrajte u kreativnom načinu s neograničenim resursima ili minama duboko u svijet u načinu preživljavanja, izrade oružja i oklopa kako biste izbjegli opasne mobete. Možete kreirati, istraživati ​​i preživjeti sami ili s prijateljima na mobilnom uređaju.

Minecraft: Pocket Edition dostupan je izvan mreže u Trgovini Google Play. Trošak je samo 6, 99 dolara za otključavanje igre. Igra ima multiplayer način, gdje se igrate sa svojim prijateljima. To zahtijeva internetsku vezu, ali to je jedini dio igre koji to čini. Ostatak je potpuno izvan mreže. Nadalje, dostupna je 30-dnevna besplatna probna verzija, u slučaju da želite biti sigurni u igru ​​prije nego što platite.

Također pročitajte: Evo popisa bitnih iPhone aplikacija i igara
Preporučeno
Ostavite Komentar