Glavni » general » MiFi uređaji moraju postati korisnija

MiFi uređaji moraju postati korisnija

general : MiFi uređaji moraju postati korisnija

Ako posjedujete jedan od tih MiFi uređaja, vjerojatno niste stranci nekim frustracijama koje ću spomenuti u ovom članku. Ako ne znate što je MiFi, vjerojatno moram definirati što je MIFi prvi. To je mobilni WiFi uređaj. Da; svoju Wi-Fi hotspot koji možete nositi bilo gdje s vama i podijelite pristup internetu s do (obično) 5 WiFi uređaja. Koristi internetsku uslugu mobilnog operatera da generira hotspot, tako da dobijete onaj koji koristi GSM tehnologiju ili CDMA tehnologiju.

Koje su poboljšanja za koje mislim da moraju doći na MiFi uređaje?

Prvo na mom popisu je mogućnost pretplate na podatkovni plan izravno na uređaju. To znači SMS i USSD funkcionalnost. U ovom trenutku morate ili izvaditi SIM da biste stavili telefon ili priključili ga na računalo kako biste to mogli učiniti. Isto vrijedi i za provjeru korištenja, što je druga stavka na mom popisu. Da; to je kratak popis, ali dodavanjem sposobnosti da izvršite ove dvije zadatke na samom uređaju, MiFi uređaji odvest će se na novu razinu pristupačnosti korisnika.

To, naravno, zahtijeva neka sredstva za unos teksta. U današnjem svijetu tehnologije osjetljivih na dodir, možda neće biti tako teško? Ali, uzmite u obzir da prosječni MiFi uređaj ima samo sitni zaslon za bitne informacije i postoji potencijalni problem. Veći zaslon s tehnologijom zaslonom osjetljivim na dodir također će značiti veću potrošnju energije, iako ako korisnik ne idu probijanje na zaslonu svakih nekoliko minuta, to ne bi trebao biti veliki problem. I zašto bi itko želio nastaviti igrati sa zaslonom? Možda tijekom razdoblja višegodišnjih mreža / usluga? To je mogućnost.

Također pročitajte: Sailfish OS dolazi na Xperia smartphone uređaje

Dakle, možemo li uskoro očekivati ​​unos teksta i ograničene funkcionalnosti telefona (USSD) na MiFi uređaje? Možda neki modeli već imaju ove značajke? Ako koristite MiFi, kako učitati vrijeme emitiranja i kako provjeriti upotrebu?

Preporučeno
Ostavite Komentar