Glavni » general » Srednji prst: ZTE Iceberg ima dva zareza i stakleni okvir

Srednji prst: ZTE Iceberg ima dva zareza i stakleni okvir

general : Srednji prst: ZTE Iceberg ima dva zareza i stakleni okvir

Mnogo ljudi je bijesno zbog smartphone zaslona koji imaju vrh na vrhu. Dok neki proizvođači istražuju inovativne načine odbacivanja usjeka, ZTE je otišao na drugi način i izići s telefonom koji ima dva zareza - jedan na vrhu i drugi na dnu. Ako to nije krajnji čin davanja srednjeg prsta, ne znamo što je to.

I gurnuti akt pobune na ekstremne proporcije, umjesto metalnog okvira, ZTE Iceberg ima stakleni okvir. Da; stakla.

Dva ureza kućišta prednjeg okrenutog zvučnika kako bi pružili stereo zvučnike Iceberga. Pa, to ima smisla. Mi volimo. Možda bi vam se svidjela i ideja. Ali što je s staklenim okvirom? Evo što imamo:

ZTE Iceberg koristi bešavnu tehniku ​​stakla za spajanje dvaju komada stakla kao jedan unibody, što čini telefon sličnim ulomku leda. Četiri kuta telefona su prozirna kako bi otkrila bitnu ljepotu staklenog materijala. Učinak je lijep i tajanstven.

Dakle, staklo šasije nema funkcionalnu vrijednost. To je sve o estetici. Zvuči intrigantno, priznajemo. Ali ZTE Iceberg bit će vrlo krhki smartphone. Ne vidimo kako će i najsnažniji Gorila Glass učiniti drugačije.

Samo zamislite da padne iz vaše ruke na keramički ili betonski pod. Je li vam glava nestala u mislima? Nije bitno koji dio telefona prvi put kontaktira s tlom, bit će staklo na tvrdom podu.

Također pročitajte: Kako osloboditi prostor na Androidu? Evo nekoliko stvari koje treba učiniti

Uspori

Što još znamo o ovom tajnovitom telefonu? Ne mnogo. Znamo da će imati bežični punjenje i neće ove godine pogoditi tržište. Nešto neprijatno. Ako vas ovaj telefon uzbuđuje, budite spremni za dugo čekanje.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar