Glavni » general » Mid-Tier telefonske recenzije na putu

Mid-Tier telefonske recenzije na putu

general : Mid-Tier telefonske recenzije na putu

Tradicionalno, tim Mobility Nigerije usmjeren je na recenzije viših mobilnih uređaja. Uistinu, to je mjesto gdje većina akcije traje godinama. Viši kraj mobilnog tržišta uvijek je vrhunac i to je ono na što smo se usredotočili.

Međutim, s trenutnom ekonomskom klimom shvaćamo da će mnogi korisnici telefona izgledati više na srednjoj razini za ravnotežu između troškova i značajki - i to ima puno smisla.

Također vidimo da su proizvođači sada u pothvatu guranja nekih srednjoj razini uređaja visoke razine. Razmislite o Nokia 5800 i E63. U normalnim okolnostima, uređaji s tim sposobnostima nisu dolazili do tih cijena.

Ali čak i 5800 je još uvijek u višem zaglavlju srednje razine. Na donjim stepenicama srednje razine su neke zanimljive naprave koje ćemo vam donijeti.

Pomozite nam donijeti ove sjajne recenzije

Možete nam pomoći da vam donosimo još sjajnih recenzija pokroviteljstvom tvrtke Alireta za sve kupnje vašeg mobilnog telefona. Ovdje su neke od prednosti kupnje od Alirete:

1. - naš tim konzultanata pomoći će vam da suzite svoje izbore do najboljih 3 uređaja prilagođenima vašim potrebama i proračunu
2. - predajte svoj telefon u svoj dom ili ured
3. - konfigurirati vaš telefon na internet i / ili putem e-pošte preko GPRS / EDGE / 3G / HSDPA na vašoj mreži (opcionalno i ovisno o mreži)
4. - uživati ​​u opciji 30-dnevnog obročnog plana, tj. Položiti depozit od 75% troškova telefona i provjeriti da je saldo potrebno predati u roku od 30 dana i odmah posjedovati telefon
5. - nadograditi telefone kupljene od nas u roku od 365 dana od kupnje tako da ih trgovamo novima
6. - uživajte u podršci telefonom i e-poštom o upotrebi telefona, značajkama, rješavanju problema i konfiguraciji podataka (od 9 do 16 sati, od ponedjeljka do petka)

Nazovite 0808 439 1076 ili 0806 216 7275 za postavljanje svoje narudžbe.

Također pročitajte: Tablica ReMarkable prilično je izvanredna za umjetnike
Preporučeno
Ostavite Komentar