Glavni » general » Microsoft radi na Andromeda OS-u

Microsoft radi na Andromeda OS-u

general : Microsoft radi na Andromeda OS-u

Microsoft trenutno radi na nečem što se odnosi na Windows 10 Mobile. Međutim, to nije nadogradnja za operacijski sustav. Windows 10 Mobile jezgra je prekinuta, pa se više neće ažurirati. Umjesto toga, čini se da Microsoft radi na novom operativnom sustavu, poznatom kao Andromeda OS.

Microsoft više ne treba svoj vlastiti sustav u mobilnom području. To je zato što će se Andromeda OS izvoditi na svim svojim nadolazećim uređajima, bez obzira koliko će izgledati identično. Prema glasina u sustavu Windows Central, sustav Windows 10 Mobile bit će prekinut na Redstone 2 razini. Međutim, i dalje će biti osigurana ažuriranja sigurnosti i stabilnosti. Platformske jezgre za računala i pametne telefone više neće biti razvijene zajedno.

Prema izvješćima, Microsoftov Andromeda OS će biti modularni operativni sustav, temeljen na sustavu Windows. Cilj je odvojiti pojedinačne dijelove platforme od cjelokupnog dizajna kako bi se pokrenuli na različitim vrstama uređaja. Što se tiče tekućih Windows telefona, oni će i dalje primati ažuriranja sigurnosti i stabilnosti sve do kraja 2018. Microsoft čak može lako izdati nove pojedinačne funkcije na platformi.

Ovaj predloženi ponovni pokretanje s Andromeda OS-om izgleda kao da će biti prilično uzbudljivo. Uostalom, tržište je još uvijek otvoreno za operativne sustave koji rade izvan granica platforme i snage različitih tipova uređaja. No, tada je Windows 10 trebao biti upravo takav operativni sustav, ali nije baš ispunio očekivanja. Dakle, ovo je tehnički povratak na početnu liniju za Microsoft. Međutim, svakako se nadamo da će to Microsoft ovaj put dobiti.

Također pročitajte: Airtel Nigeria podaci planova i postavki

U međuvremenu, obožavatelji Android prepoznat će ime Andromeda kao uzaludni pokušaj Googlea da spoji Android i OS Chrome. Rad na Googleovoj Andromedi zaustavljen je ranije ove godine. Sada je Google preusmjerio svoju pozornost na novi projekt Fuchsia. Ali, u konačnici, Microsoftov Andromeda OS potpuno je drugačiji.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar