Glavni » general » Microsoft Windowsphone 7 i Windows Embedded OS; Je li to neuspjeh prije nego što se zapravo pokrene?

Microsoft Windowsphone 7 i Windows Embedded OS; Je li to neuspjeh prije nego što se zapravo pokrene?

general : Microsoft Windowsphone 7 i Windows Embedded OS;  Je li to neuspjeh prije nego što se zapravo pokrene?

Vruće na webu u nedjelju iz Mobile-review.com i PocketGamer.biz je zanimljiva vijest o Microsoftovoj mobilnoj strategiji. PocketGamer.biz je izvijestio da ih je Microsoft uvjeravao da svoje igre prenese na Microsoft Windowsphone 7 platformu. PocketGamer je jasno izjavio da "Microsoft kontaktira uspješne iPhone programere, nudeći im unaprijed gotovinu kako bi svoje igre prenijeli na novu platformu". PocketGamer je opisao novčani iznos koji je uključen kao "bitan", ali nije bio u iskušenju.

Microsoft očito nastoji postići robusnost Appleovih trgovina aplikacija koja je jedna od glavnih atrakcija iPhonea. Microsoft tako nudi platiti programerima da ponovno inženjeru svoje igre i eventualno druge aplikacije budu kompatibilni sa svojim ekološkim sustavom Windowsphone. Ova je strategija zanimljiva i vrijedna jer daje uvid u dio poslovne strategije tvrtke Redmond.

"Trgovina iPhone aplikacija je monumentalni uspjeh za Apple i veliki dio tog uspjeha bio je veliki izbor kvalitetnih naslova igara", kaže Mobile-Review. Ono što to pokazuje je da Microsoft ima uzbudljivu zadaću nadvladati posebno jer vidi da programeri nisu samo u iskušenju čak i "znatnom" količinom gotovog novca.

Realno govoreći, proces pretvorbe iPhone aplikacije na aplikaciju Windowsphone 7 je težak proces koji uključuje mnogo resursa. U svjetlu tih, nijedan programer ne bi poduzeo taj posao lagano, bez obzira na "značajnu" monetarnu poticaj. IOS aplikacije temelje se na objektivu C, C, C + + ili JavaScriptu, a izvršava ih iPhone OS WebKit motor, dok su aplikacije za Windowsphone 7 napisane s Silverlightom ili C #.

Također pročitajte: Gadgeti proračuna dolaze po trošku

Moj prijedlog je da umjesto Microsoftovih inicijativa razvojnih programera, oni bi trebali učiniti Windowsphone 7 platformu besprijekornom s dobrim korisničkim sučeljem, usklađenosti poduzeća i masovnom žalbom. Ako je telefon u redu s izuzetno dobrom prodajom, nadmašujući iPhone, Android i Blackberry (Nokia ima previše udaljenosti), onda ne moraju uvjeriti razvojne programere da stvaraju aplikacije za njih. Programeri bi se samo tamo našli u stado i Microsoft tada može nazvati snimke.

Druga mogućnost je da od Microsoft ima DEEP džepove, oni mogu samo ponuditi programerima veće ponude da ih potaknu. Vjerujem da svatko ima cijenu, pogotovo ako je cijena još "značajnija".

Preporučeno
Ostavite Komentar