Glavni » general » Microsoft će prodati Lumia telefone nakon što istekne prodaja Nokia marke

Microsoft će prodati Lumia telefone nakon što istekne prodaja Nokia marke

general : Microsoft će prodati Lumia telefone nakon što istekne prodaja Nokia marke

Više nije vijest da je Microsoft nedavno kupio Nokia uređaj za mobilne uređaje (a ne tvrtku Nokia kao tvrtku), a neko vrijeme iznajmio marku Nokia za upotrebu. Prema uvjetima posla, Nokia mora ostati daleko od proizvodnje mobilnih telefona već niz godina, tijekom kojih Microsoft može koristiti naziv tvrtke Nokia. No, dugoročni cilj je da će na kraju Microsoft napustiti marku Nokia i proizvoditi uređaje pod svojom robnom markom.

Kao što neki od nas sumnjaju, izgleda kao da će Microsoft na kraju prodavati svoje uređaje pod markom Lumia nakon što puste marku Nokia. To ima smisla. To je možda najudaljeniji put naprijed. Vijesti su da je Microsoft doista stekao sljedeće popularne marke iz Nokije: Lumia, PureView i ClearBlack.

Dakle, možemo očekivati ​​da će Lumia telefoni proći za vrijeme jezika, a vrlo vjerojatno i Asha. I možemo očekivati ​​da će Microsoft nastaviti upotrebljavati marku PureView na svojim pametnim telefonima. Ali ovo je veće pitanje: hoće li se Nokia ikada vratiti na stvaranje pametnih telefona nakon što se uvjeti stjecanja u potpunosti ispune? Ha?

Preporučeno
Ostavite Komentar