Glavni » general » Microsoft Surface Go je pristupačna tabletno računalo za digitalne tvorce

Microsoft Surface Go je pristupačna tabletno računalo za digitalne tvorce

general : Microsoft Surface Go je pristupačna tabletno računalo za digitalne tvorce

Novi Microsoft Surface Go 10-inčni tablet je još najmanji i najpovoljniji proizvod u rasponu, a usmjeren je na digitalne tvorce .

Surface tablete su Microsoftov, često neobjašnjiv, priča o uspjehu na tržištu gadgeta. Dok se tvrtka borila i izgubila rat za smartphone, njegove se tablete dobro prodaju na tržištu. A sada, Microsoft je najavio Surface Go, koji kažu da je najmanji i najpovoljniji proizvod u rasponu.

Surface Go ima 10-inčni zaslon i tanak je 8, 3 mm. Osim toga, ima USB-C 3.1 priključak; 3, 5 mm priključnica za slušalice; i čitač kartica MicroSD.

Ovaj novi 10-inčni tablet ima i Wifi i LTE varijante, a u kombinaciji s postoljem, tipkovnicom i mišem, funkcionira kao punopravno računalo.

Smjernice tvrtke Microsoft sa značajkom Surface proizvoda služe za posluživanje oglasa - pisaca, umjetnika, dizajnera i sl. Ta se tradicija nastavlja sa Surface Go-om. Tableta podržava Surface Pen, napredni stylus, koji poboljšava crtež, dizajn i čak uzimanje bilješki.

To znači da svatko neće biti zainteresiran za jedan. Tablete su godinama vidjele eroziju tržišnog udjela, zahvaljujući potrošačima koji prihvaćaju phablete. Od dolaska pametnih telefona s velikim zaslonom, mobilni korisnici imali su manje koristi za tablete. Dva sektora u kojima su tablete napredovale su grafički dizajn (koristi se kao labav pojam) i obrazovanje.

Dok su Windows telefoni umrtvljeni i pokopani, Microsoft Surface tablete su za sebe svrgnuše kao alate za produktivnost za kreatore i napredovale u tom kutu.

Digitalni kreatori koji su u potrazi za pristupačnijim radnim alatom od onoga što je dostupno na tržištu pronaći će zanimljivu površinu Microsoft Surface Go. To će koštati 399 dolara za dobivanje jedne. To je oko NGN140, 000. Nije loše kada uzmete u obzir koliko prethodnih površinskih uređaja trošite. Uopće nije loše.

Također pročitajte: Izradite centar za zabavu leta sa svojim telefonom ili tabletom

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar