Glavni » general » Vodič kroz Microsoftov put pomaže vam kretanje unutar zgrade

Vodič kroz Microsoftov put pomaže vam kretanje unutar zgrade

general : Vodič kroz Microsoftov put pomaže vam kretanje unutar zgrade

Za neke ljude pronalaženje određenog mjesta u velikoj zgradi je veliki zadatak. Na primjer, kada se u divovskom trgovačkom centru, netko može preokrenuti i pronaći potpuno izgubljenu. Normalno, imalo bi smisla samo pitati nekoga za smjerovima. Međutim, sada postoji aplikacija koja vam može pomoći da pronađete svoje odredište bez stresa. Aplikacija se zove Path Guide, koju je razvio Microsoft, a uglavnom je usmjeren na intuitivnu unutarnju navigaciju.

Vodič za put je potpuno besplatan, bez infrastrukture, unutarnja navigacijska usluga "plug-and-play" koja koristi prirodne pješačke uzorke i sveprisutni geomagnetizam kako bi korisnike usmjerio na odredišta uz put koji je prikupio prethodni korisnik. Uglavnom, ako je netko prošao taj put prije, možete ga pronaći s Path Guide. Postoje tri koraka za početak korištenja Vodiča putova:

  • Korisnik bilježi senzorske podatke sa svojim uređajem tijekom unutarnje šetnje. Geomagnetske značajke specifične za lokaciju iz senzorskih podataka kombiniraju se s korisnikovim uzorcima za hodanje kako bi se stvorio referentni trag.
  • Referentni je trag gurnut u oblak, gdje ga drugi mogu pretražiti za navigaciju.
  • Nakon preuzimanja referentnog traga, aplikacija uspoređuje i sinkronizira trenutna čitanja korisnika s referentnim tragom. Zatim vodi korisnika u stvarnom vremenu od istog polazišta do konačnog odredišta.

Ova je aplikacija posebno korisna za tvrtke koje se nalaze u velikim trgovačkim centrima i uredskim kompleksima, kako ih korisnici i klijenti mogu koristiti kako bi pronašli svoju lokaciju. Ovo je sjajni koncept, pomalo nalik na upute koje ručno izrađujete u Google mojim kartama. Međutim, to je puno lakše napraviti. Postupak za izradu ovih smjera je jednostavan kao šetnja.

Također pročitajte: Anketa: Da li Android još uvijek zaostaje?

Path Guide je trenutno ponuđen kao besplatna usluga. Nema kupnje putem aplikacije i sadržano je u aplikaciji. dakle, idi naprijed i provjerite je u Trgovini Google Play i recite nam što mislite.

Preporučeno
Ostavite Komentar