Glavni » general » Microsoftova konferencija za novinare 11. listopada kako bi najavila WindowsPhone 7

Microsoftova konferencija za novinare 11. listopada kako bi najavila WindowsPhone 7

general : Microsoftova konferencija za novinare 11. listopada kako bi najavila WindowsPhone 7

Ako slijedite Tech blogosphere sve to, možda ste uhvaćeni hirovima najavljene konferencije uživo Windowsphone 7, za koju se glasovalo da će se održati 11. listopada. Da, to je stvarno istina i sada je također službeni! Microsoft je jučer stigao u kontakt s timom Engadget i zamolio ih da vrlo ljubazno "spremaju datum" 11. listopada za dvodnevnu konferenciju za novinare u Londonu (9AM ET za Amerikance) koja će trajati sve do 17:30.

Microsoftov Windows Mobile je stara vijest. Ali sada imamo Windowsphone 7 u sjajnom oklopu za spašavanje. Svakako bih trebao pratiti ovu konferenciju uživo kako bih donio izvješća. Mnogi nadolazeći pametni telefoni s operacijskim sustavom WindowsPhone 7 najvjerojatnije će biti objavljeni tijekom konferencije. Mnogi nezavisni izvori proglasili su da je 21. listopada datum za pokretanje WindowsPhone 7 Europe, a pokretanje SAD-a održat će se 8. studenog.

S onim što smo vidjeli na internetu u odnosu na korisničko sučelje WP7 zajedno sa svojom cjelovitosti poduzeća kao platformom, možda je Microsoft ispravio svoj prethodni nedostatak Windows Mobile iskustva. Kao što kažu, dva puta je šarm. Windowsphone 7 može samo spasiti dan za Microsoft u mobilnom OS sektoru!

Izvori: Engadget.com, Gsmarena.com

Preporučeno
Ostavite Komentar