Glavni » general » Microsoft prenosi sredstva za Cyanogen

Microsoft prenosi sredstva za Cyanogen

general : Microsoft prenosi sredstva za Cyanogen

Sjetite se vijesti o ulasku Microsofta u Cyanogen? Na njemu imamo ažuriranje od Bloomberg:

"Microsoft Corp. odlučio je da ne ulaže nakon pregovora, iako bi i dalje mogao biti zainteresiran za komercijalni posao kako bi dobili svoj softver na Cyanogenov mobilni operativni sustav".

Dakle, Microsoft više neće slijediti takav kut. No, Cyanogen podiže sredstva koja mu treba i još uvijek namjerava ometati Android OS sa svojom vilicom.

Bloomberg je također rekao:

Iako Microsoft i Cyanogen nisu uspjeli postići sporazum o ulaganju, razgovori između njih pokazuju kako Microsoft pokušava primiti svoje aplikacije i usluge na suparničke operacijske sustave, ključni cilj kojeg prihvaća glavni izvršni direktor Satya Nadella. Microsoft se u prošlosti žalio da Google Inc., koji upravlja Androidom, blokirao je svoje programe iz operativnog sustava.

Očigledno, ono što je Microsoft imao na umu bilo je da svoje aplikacije i usluge prenesu na Cyanogen OS, prilično način na koji je postigao dogovor da svoje aplikacije unaprijed instaliraju na Samsung telefonima.
To se nije dogodilo za Microsoft, ali je jasno da je univerzalni pristup njihovom softveru glavni prijedlog sada. Oni svakako istražuju svaku moguću moguću primjenu svojih aplikacija u sve ruke.

Preporučeno
Ostavite Komentar