Glavni » general » Microsoft partneri Mansard, MTN otkrili Lumia 930 u Nigeriji

Microsoft partneri Mansard, MTN otkrili Lumia 930 u Nigeriji

general : Microsoft partneri Mansard, MTN otkrili Lumia 930 u Nigeriji


Lagos, Nigerija, 15. rujna 2014. Još jednom, Microsoft Mobile formalno poznat kao Nokia oduševljava potrošače lansiranjem svog najnovijeg Lumia smartphonea Lumia 930. Ugodan i raskošan uređaj pokrenut je u petak, 12. rujna u suradnji s Mansard osiguranjem i MTN Nigerija.

Lumia 930 radi na Windows Phone 8.1 i dolazi s najboljim Microsoftovim ugrađenim značajkama za rad i igranje kao što su Microsoft Excel, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, XBOX, Skype i One Note kako bi se osiguralo da korisnici mogu naporno raditi i igrati se gdje god i gdje god, dok se sinkroniziraju sadržaji poput fotografija, videozapisa i dokumenata na Windows telefonu, osobnim računalima, tabletima i uređajima XBox.

Lumia 930 dolazi s procesorom Quadcore Qualcomm Snapdragon 800 od 2.2GHz, kao i sa Lumia Cyanovim ažuriranjem sustava Windows Phone 8.1, kako bi korisnicima pružio najviše koristi od najnovijih Windows Phone 8.1, dok uživaju u superfast iskustvu. Lumia 930 također dolazi s ugrađenim bežičnim punjenjem kao i 20 megapikselnim PureView ZEISS kamerom s optičkom stabilizacijom slike i 4 ultrafunkcionalnim digitalnim mikrofonom koji snima Dolby Digital za neusporedivu sliku i bogato snimanje i snimanje zvuka.

Direktor tvrtke Microsoft Mobile Devices and Services, Zapadna i srednja Afrika, Nick Imudia, rekao je: "Lumia 930 je lijepo dizajniran i svjedočanstvo naše dizajnerske baštine. Njegovi Premium metalni rubovi su pješčani i precizno obrađeni fino fino oblikovanim detaljima; stvoriti snažan, tanak i upečatljiv smartphone koji je jednostavno lijep za gledanje, s najboljim od Microsoftova ugrađenog. "

Također pročitajte: BBM 2.0 za Windows Phone je ovdje

"Još jedan prvi dolazak s Lumia 930 je pokriće osiguranja koje kupci dobiju s telefonom čim ga kupuju. Osiguranje koje pokriva Mansard Insurance Plc pokriva slučajno oštećenje ekrana i slučajno oštećenje tekućine na telefonu. Ova jedinstvena pogodnost započinje odmah na mjestu kupnje i pokriva jamstvo na svakom Lumia 930 kupljenu od ovlaštenih Nokia Retail partnera. To ga čini prekrasnim uređajem koji dolazi s strašnim paketom ", dodao je Imudia.

Sponzorirani .

Preporučeno
Ostavite Komentar