Glavni » general » Microsoft Mobile i pitanje što radi

Microsoft Mobile i pitanje što radi

general : Microsoft Mobile i pitanje što radi

Kao što smo odbrojavanje prema lansiranju tvrtke Microsoft Lumia 535, bilo je curenja navodnog 5-inčni zaslon Windows smartphone. Evo pretpostavljene fotografije 535:

Na vrhu možete vidjeti Nokia marku zamijenjenu s tvrtkom Microsoft. Izgleda kao klasični dizajn Lumia. Pogledajte ovu vezu za više slika.

No, natrag na temu pri ruci, i uzimajući citat odmah od GSMArena, serije Lumia 5xx su bile daleko najprodavaniji telefoni Windows Phone u posljednjih nekoliko godina. Nema boljeg načina za preoblikovanje, koliko ja mogu reći. Činjenica je. Lumia 520 prodan je u stablima. 530 je pogodio tržište i radi dobro. Ovdje dolazi 535. Microsoft čini se da gura niz seriju. I ja bih učinio isto ako sam bio u njihovim cipelama.

Svako poduzeće mora pronaći ono što radi za njih, a nakon što ga pronađe, iskoristite ga do maksimalne prednosti. Serija 5xx možda neće imati najveće margine, ali ako su oni najprodavaniji uređaji, trebaju ih se gurnuti i potisnuti te na način koji se može utvrditi.

Pogledajte Samsung . Razbili su nove temelje s godinama serije Note. U početku, mnogi su bili skeptični, vjerujući da su fableti previše niši. Ali to je za njih djelovalo i oni iz njega izlijevaju život. Bio sam na lansiranju Note 4 i bio sam uvjeren u mogućnosti ugrađene u taj uređaj. Postoje fableti i postoje fableti, a zatim se nalazi iznad njih 4 Bilješka 4.

Također pročitajte: Je li Zedd mrtav? Zedd. Mrtav. Hmmm ....

Pogledajte BlackBerry . Napravili su pogrešku napuštanja onoga što je radio za njih i za što im se sviđalo - hardverskom tipkovnicom - i umjesto toga skočila je na kompletnu opremu zaslona osjetljivih na dodir. Drago mi je što John Chen jasno vidi pogrešku i ispravlja ga. Korisnici - i techies i non-techies - plaćaju sjajni pohvale Passport. Imam jedan ovdje i to je strašan uređaj. Čak i više ljudi ne može čekati da dobiju svoje ruke na Classicu. BlackBerry iskorištava ono što funkcionira za njih. Da; to djelomično znači usredotočiti se na tržište poduzeća, a to je u redu. Sve dok se mogu vratiti na profitabilnost - i izgleda da su na putu nakon niza katastrofa s punim zaslonom osjetljivim na dodir.

Svi su rekli da je rješavanje problema na low-end tržištu loša ideja. Ali pogledajte što je TECNO učinio: oni su se suočili s niskim tržištem i izgradili od tamo. Koristili su umjerenost i radili stvari. Opet, klasičan slučaj korištenja onoga što radi za njih. Xiaomi je sličan redak s nekim varijacijama, a oni su skočili iz ničega za nekoliko godina da postanu treći najveći proizvođač pametnih telefona na planeti.

I tu je svemogući Apple gura ekskluzivni niz proizvoda zaključanih koji funkcioniraju oko svog iTunes ekosustava. Dobro je radio za njih. Dio razloga zašto mnogi nisu u stanju reproducirati iPhone uspjeh jest nepostojanje slične usluge iTunesu. Apple je iskoristio ono što im najviše odgovara.

Također pročitajte: Moja Nokia N9 dobiva 22.2011.44-2 (PR1.1.1), Ne 20.2011.40-4 (PR1.1)

Zato je Microsoft morao gurati seriju 5xx, razradivši jedinstvene načine iskorištavanja te jake točke. Serija 5xx je najjača veza u svom prodajnom lancu. Nemam sve odgovore. Tu su i druga pitanja. No, Microsoft ih mora rješavati sve dok gura ono što radi. U poslovanju, ne možete pogriješiti jer se bavite onim što vam odgovara. Bez obzira na koji se kupac nalazi u stadu, ono s čime se trebate eksperimentirati. Za Microsoft Mobile taj je mamac serija 5xx.

Preporučeno
Ostavite Komentar