Glavni » general » Microsoft gleda na Kinu, Tajvan za buduće pametne telefone sustava Windows 10

Microsoft gleda na Kinu, Tajvan za buduće pametne telefone sustava Windows 10

general : Microsoft gleda na Kinu, Tajvan za buduće pametne telefone sustava Windows 10

Microsoft je u posljednje vrijeme sumnjao u nedoumicu nakon nedavnog otpisivanja Nokijinog stjecanja i objavljivanja mnogih zaposlenika. Predsjednik Uprave Satya Nadella, poduzela je velike korake kako bi preusmjerila tvrtku prema uspjehu. Nedavno je potvrdio da će Microsoft nastaviti stvarati pametne telefone, iako ovaj put s nijansiranijim portfeljem.

Izvještaji iz Digitimesa ukazuju na to da Microsoft traži kineske i tajvanske proizvođače da obrađuju izradu i distribuciju njihovih (sljedećih) low-end i srednjih dometa pametnih telefona sustava Windows 10. To podupiru tvrdnje iz različitih izvora da se očekuju narudžbe tvrtke Microsoft.

Izvješće također tvrdi da se Microsoft nada da će potaknuti te proizvođače dajući im novčane potpore za istraživanje i razvoj plus marketing. S druge strane, Microsoft će se nositi s izradom i promocijom svojih vrhunskih modela, 950 / 950XL, koji će vjerojatno biti pokrenuti kasnije ove godine.

Ljubitelji Blackberrya to su učinili s Foxconnom za njihov model Z3, Nokia je to učinio sa svojom tabletnom pločom N1, pa ništa ne vidim s Microsoftom koji slijedi isti put. Uostalom, to je win-win za obje strane.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar