Glavni » general » Microsoft Kin - Još jedna fragmentacija sustava Windows Phone

Microsoft Kin - Još jedna fragmentacija sustava Windows Phone

general : Microsoft Kin - Još jedna fragmentacija sustava Windows Phone

U početku smo imali Windows Mobile. Tada je došao Windows Phone 7 i mislili smo da je sve. Ali gotovo svi zaboravili su Microsoftovu ranije kupnju tvrtke Danger, tvrtke iza Sidekick telefona.

Ono što je Microsoft sada napravio je stvoriti novi Windows® telefon dizajniran posebno za ljude koji aktivno plove u svojim društvenim životima. Ono što se ranije naziva "Projekt Pink" sada je službeno objavljeno kao KIN.

KIN je novo socijalno iskustvo tvrtke Microsoft Corp. koje kombinira telefon, internetske usluge i računalo. Dizajniran za društveno povezane potrošače, a s jedinstvenim značajkama kao što su Spot, Loop i Studio, KIN vam pomaže u navigaciji vašem društvenom životu. On povezuje koga i što volite na sasvim novi način.

KIN je proizvod suradnje između tvrtke Microsoft, Sharp, Verizon Wireless i Vodafone.

Na web stranici tvrtke Microsoft:

REDMOND, Wash - 12. travnja 2010. - Microsoft Corp objavio je danas KIN, novi Windows® telefon dizajniran posebno za ljude koji aktivno plove u svojem društvenom životu. Proizveden kao krajnji društveni doživljaj koji kombinira telefon, internetske usluge i PC s novim iskustvima nazvanima Loop, Spot i Studio, povezane s Verizon Wirelessom, Vodafone i Sharp Corporation. KIN će biti dostupan isključivo od Verizon Wireless u SAD-u početkom svibnja, a od Vodafone ove jeseni u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji.

KIN je novo socijalno iskustvo tvrtke Microsoft Corp. koje kombinira telefon, internetske usluge i računalo.

"Blisko surađujući s našim partnerima, vidjeli smo priliku dizajnirati mobilno iskustvo samo za tu društvenu generaciju - telefon koji olakšava dijeljenje vašeg trenutka u trenutku", rekao je Robbie Bach, predsjednik Odsjeka za zabavu i uređaje u Microsoftu, "Gradili smo KIN za ljude koji žive da budu povezani, dijelili, izrazili i povezivali se sa svojim prijateljima i obitelji. Ova društvena generacija želi i treba više od svog telefona. KIN je jedno mjesto za dobivanje stvari koje su vam važne osobama koje su vam najvažnije. "

Nova vrsta socijalnog telefona
S KIN-om, društveno umrežavanje je ugrađeno u tkaninu telefona. KIN ima zabavno, jednostavno sučelje koje je osmišljeno kako bi pomoglo ljudima objaviti časopis svog života tako što ljude i stvari vole fokus, a ne izbornike i ikone. Jedinstveni dizajn hardvera razvijen je u partnerstvu s Sharpom kako bi stvorio novu vrstu društvenog telefona. Dva su modela nazvana KIN ONE i KIN TWO. Oba mobitela imaju dodirni zaslon i tipkovnicu za ispuštanje. ONE je malen i kompaktan, što ga čini idealnim za džep i rad s jednom rukom. DVA ima veći zaslon i tipkovnicu, pored više memorije, kamere veće razlučivosti i mogućnost snimanja videozapisa visoke razlučivosti. Kamere od 5 i 8 megapiksela u ONE i TWO su namijenjene za upotrebu pri slabom osvjetljenju uz stabilizaciju slike i svijetle LumiLED bljeskalice.

Novi način dijeljenja
Početni zaslon telefona naziva se KIN petlja, koja je uvijek aktualna i uvijek prisutna i pokazuje sve stvari koje se događaju u nečijem društvenom svijetu. KIN automatski povezuje feedove s vodećih Microsoftovih i trećih strana, kao što su Facebook, MySpace i Twitter, na jednom mjestu, što olakšava povezivanje. Korisnici također mogu odabrati svoje omiljene ljude, a KIN će automatski odrediti ažuriranja statusa, poruke, feedove i fotografije. Još jedna jedinstvena značajka, KIN Spot je novi način za ljude da podijele što se događa u svom svijetu. Omogućuje im da se prvo fokusiraju na ljude i stvari koje žele dijeliti, a ne na specifičnu aplikaciju koju žele koristiti. Videozapisi, fotografije, tekstualne poruke, web stranice, ažuriranja lokacije i statusa dijele se jednostavnim povlačenjem na jedno mjesto na telefonu pod nazivom Spot. Kada se svi korisnici i sadržaj nalaze u Spotu za dijeljenje, potrošač može odabrati kako dijeliti i početi emitirati.

Vaš telefon, na webu
KIN Studio je vaš telefon online. Gotovo sve što je stvoreno na telefonu dostupno je u oblaku bilo kojeg web preglednika. Fotografije i videozapisi oslobođeni su granica telefona i predstavljeni u online vizualnom vremenskom tekstu kako bi ih mogli lako pregledavati i dijeliti. KIN Studio automatski podržava tekstove, povijest poziva, fotografije, videozapise i kontakte te popunjava personalizirani digitalni časopis tako da je jednostavno vratiti se natrag na vrijeme kako biste proživjeli ludi vikend ili nedavni rođendan. I KIN Studio korisnicima pruža brojne pohrane kako bi zadržale sve one fotografije, videozapise, kontakte i tekstove kako nikada neće ostati bez prostora na svom telefonu i izgubiti memoriju.

Glazba i više
KIN će biti prvi Windows telefon koji će imati Zune iskustvo - uključujući glazbu, video, FM radio i podcast reprodukciju. Uz Zune Pass pretplatu, korisnici koji koriste Zune softver na svom računalu mogu slušati milijune pjesama sa Zune tržišta na njihovom KIN dok su u pokretu ili učitati svoju osobnu zbirku. KIN ima i druge značajke koje klijenti žele u telefonu, uključujući bogati preglednik s mogućnošću dijeljenja dijelova web-lokacije, lokalnog i web-pretraživanja Binga i čitača RSS feeda kako bi smanjili informacije o ljudima i pričama s weba.

Najavljena su dva Kin uređaja - Kin One i Kin Two.

KIN One: fotoaparat od 5 megapiksela, ugrađeni spremnik od 4 GB, nema utora za memorijsku karticu, GPS prijemnik, Zune medijski uređaj i višedodirni uređaj
KIN Dva: 8 megapikselna kamera s HD video snimkom i bljeskalicom, 8 GB ugrađene memorije, nema utora za memorijsku karticu

Posjetite web stranicu KIN i KIN Virtual Presskit.

Također pročitajte: Mobilni davatelji usluga i problemi s uslugama
Preporučeno
Ostavite Komentar