Glavni » general » Microsoft predstavio prvi Dual SIM Windows Smartphone u Nigeriji

Microsoft predstavio prvi Dual SIM Windows Smartphone u Nigeriji

general : Microsoft predstavio prvi Dual SIM Windows Smartphone u Nigeriji

... .nad Lumia 630 će Nigerijima pružiti beskompromisni smartphone iskustvo

Lagos, Nigerija, 29. svibnja 2014 .: Nakon uspješnog stjecanja poslovanja tvrtke Nokia Devices and Services, Microsoft Devices predstavio je prvi smart dual SIM Windows smartphone, Lumia 630 na nigerijsko tržište.

Tijekom interaktivne sesije s medijima održanima nedavno u Protea Hotelu, Ikeja, tehnološki div je izjavio da je Lumia 630 Dual SIM sa sustavom Windows Phone 8.1 sada dostupan za potrošače u Nigeriji. Lumia 630 Dual SIM pruža bezbrižan doživljaj pametnih telefona, s četverojezgrenom obradu po cijeni koja sjedi točno s našim potrošačima.

Voditelj marketinga, Nokia West and Central Africa, podružnica tvrtke Microsoft Mobile, Debbie Shepard istaknuo je kako se diljem svijeta milijuni ljudi prebacuju na Lumia Windows telefone i dobivaju okus pristupačne inovacije u svom najboljem redu! "Oduševljeni smo što bismo proširili ovu inovaciju u Afriku i super je uzbuđen da je Lumia 630 Dual SIM sada dostupna u NIGERIJI", rekla je.

Nastavljajući, Shepard je rekao: "Proširimo naše vrhunske tehnologije i aplikacije više klijenata na različitim tržištima, uz neometano iskustvo sa sustavom Windows Phone 8.1 i prva ikada Dual SIM tehnologija na Lumia Windows telefonu, omogućujući ljudima da se jednostavno prebacuju između svojih SIM kartice bez isključivanja njihovih uređaja.

Lumia 630 Dual SIM je izgrađen s 1, 2 GHz Quad Core Snapdragon procesorom koji čini uređaj super brz i pruža brze, beskompromisne društvene doživljaje. Također se može pohvaliti pametnim crnim zaslonom od 4, 5 cm.

Također dolazi s novim centrom za obavijesti koji se zove Centar za rad koji korisnicima omogućuje prelazak prstom od vrha do dna kako bi korisniku omogućio brz pristup pozivima, e-poštanskim sandučićima, ažuriranjima aplikacija i tipkovnicom Word Flowa koji se smatra najbrži i najosobniji oblik pisanja tipkovnice.

Također pročitajte: Android savjet: kako čitati svoje izgubljene obavijesti

Upitno pitanje medija, direktor Managera Nick Imudia rekao je da "Lumia 630 Dual SIM pruža savršenu vrijednost pametnog telefona sa sustavom Windows Phone 8.1. Vjerujemo da pametna Dual SIM sposobnost i potpis Lumia dizajn i iskustva čine ga nepobjedivim u svojoj ponudi. Uz Nokia Lumia 630 Dual SIM dobit ćete više od svega što želite od pametnog telefona. "

Preporučeno
Ostavite Komentar