Glavni » general » Microsoft dodaje sve na Windows Phone, ali ono što želimo

Microsoft dodaje sve na Windows Phone, ali ono što želimo

general : Microsoft dodaje sve na Windows Phone, ali ono što želimo

Prošle su informacije o novim značajkama koje dolaze na Windows Phone u verziji 8. Moje srce je u početku preskočilo ritam, jer sam se nadao da će temeljne značajke koje su držanje mnogih od nas "slobodnih duhova" od usvajanja Windows telefona bile na popisu,

Pa, bio sam razočaran. Ovdje su propuštene značajke:

Podaci Smart . Način aktivnog pohranjivanja mobilnih podataka kada je to moguće i izbjegavanje "štednje računa". Microsoft (ne slučajno) samo je blogirao o ovoj značajci u odnosu na Windows 8. Ponovno pročitajte taj post i razmišljajte o tome kako pametni telefon treba / koristi točno istu funkcionalnost. Podatkovni Smart može se produžiti pomoću bežičnih operatera kako bi se integrirali s njihovim ponuđenim planovima.

Komunikacija aplikacija na aplikaciju . Budući da aplikacije sustava Windows Phone 8, kao što su aplikacije sustava Windows 8, međusobno su sandboxed, ovaj novi sustav će osigurati Windows 8 ugovore, poput mogućnosti komunikacije aplikacija za aplikaciju.

Internet Explorer 10 Mobile . Windows Phone 8 i dalje će koristiti visoko podešenu verziju IE koja koristi najnovije web tehnologije.

Dijeljene komponente sustava Windows 8 . Kernel, podrška višejezgrenih procesora, senzorska fuzija, sigurnosni model, mreža i video i grafičke tehnologije dolaze na telefon sa sustava Windows 8.

Suradnja s Windows 8 . Microsoft nudi vrlo sličan korisnički doživljaj na cijelom telefonu (Windows Phone 8), PC (Windows 8) i TV (Xbox vNext). Pocketnow kaže da će biti novi klijent za sinkronizaciju, a ne Zune PC softver, iako ne mogu potvrditi taj dio i skup zajedničkih usluga u oblaku koji će raditi na sve tri. To uključuje mogućnost sinkroniziranja sadržaja (fotografija, glazbe, filmova) između tri zaslona, ​​upravljanja telefonom s računala ili weba, dijeljenog sadržaja između svakog uređaja i Xbox LIVE igara, zabave i još mnogo toga.

Također pročitajte: Snaptu prekida podršku za Twitter, Cricinfo i LinkedIn

Integracija SkyDrive-a . Microsoft će vaš sadržaj učiniti dostupnim na svim svojim platformama putem SkyDrivea.

Aplikacija Skype . Još uvijek zasebna ali bolja aplikacija i nije integrirana u OS. I dalje nije obavezno.

NFC i novčanik . Windows Phone 8 omogućit će korisnicima siguran plaćanje i dijeljenje putem NFC-a i upravljanje integriranim iskustvom na Novčaniku.

Lokalni Scout . Sada s osobnim preporukama.

Poboljšanja fotoaparata . Nove "aplikacije leća" i daleko snažniji fotoaparat.

Poslovne značajke . Windows Phone 8 će sadržavati hardverski ubrzano šifriranje s BitLockerom i uvijek na sigurnosnim značajkama kao što je Windows 8. Isto tako, podržavat će i dodatne politike Exchange ActiveSync i postavke konfiguracije sustava Centar i mogućnosti oglasnog prostora. Tvrtke će moći distribuirati telefonske aplikacije privatno kao što je moguće sa sustavom Windows 8 aplikacija.

Možete dobiti više detalja o curenju na WinSuperSiteu.

Tamo. Microsoft dodaje najfleksibilnije značajke na planetu na Windows Phone, ali ostavljajući dvije jednostavne značajke koje bi mogle pretvoriti bogatstvo sustava Windows Phone.

Još uvijek nedostaje

  1. USB masovna pohrana
  2. Prijenos Bluetooth datoteka npr. Glazbe, videozapisa i slika
  3. Nedostatak podrške za J2ME / Java

Koliko je teško dodati ove dvije jednostavne značajke?

Microsoft sigurno djeluje čudno. Mogu li ovo reći: Niste Apple? Probudi se!!!!

Žao mi je, dečki. Volim Metro UI na Windows Phoneu. Volim neke druge uredne integracije. Ali, žao mi je što nije dovoljno dobar za mnoge od nas.

Preporučeno
Ostavite Komentar