Glavni » general » Microsoft dodaje drugu mobilnu platformu - Windows Embedded Handheld, najavljuje prvi uređaj Motorola ES400

Microsoft dodaje drugu mobilnu platformu - Windows Embedded Handheld, najavljuje prvi uređaj Motorola ES400

general : Microsoft dodaje drugu mobilnu platformu - Windows Embedded Handheld, najavljuje prvi uređaj Motorola ES400

Windowsphone 7. Windows Mobile 6.5. Kin. Sada dodajte Windows Embedded Compact i Windows Embedded Handheld - i što imate?

Nemojte me pitati, ali ovdje je ono što Microsoft kaže:

Postoje dvije različite grupe proizvoda usmjerene na pokretljivost u Microsoftu: jedna za industriju industrijskih prijenosnih uređaja (WEB) i jedna koja se zalaže za potrebe mobilnih telefona kupaca za sve vrste krajnjih korisnika (MCB).

Evo službene karte:

Prema WMEexpertsu, Steve Ballmer je to rekao: " U narednih šest mjeseci izdat ćemo novi ugrađeni OS nazvan Windows Embedded Handheld, temeljen na tehnologijama sustava Windows Mobile 6.5 ... [i] u drugoj polovici 2011. izdat ćemo verzija Windows Embedded Handhelda temeljenog na tehnologiji Windows Phone 7 "

Dakle, znamo da je WM Mobile OS za poslovne uređaje koji se temelje na sustavu Windows Mobile 6.5. U redu. Zasada je dobro.

Sada, Motorola već ima uređaj na putu za ovu platformu, ES400 u slici dolje.

Nemojte me postavljati još pitanja, budući da još uvijek pokušavam otkriti sve o Microsoftovoj mobilnoj strategiji. U međuvremenu, možda dečki iz GSMArene i WME-a mogu vam pomoći da to shvatite. Oh, a ovdje je i Microsoftova službena objava svojih planova za Enterprise Ručne uređaje.

Preporučeno
Ostavite Komentar