Metapure Zero Carb от QNT

Протеиновият комплекс Metapure Zero Carb е много популярен сред начинаещи и професионалисти. Направен е на базата на чист суроватъчен протеин - изолат. Добавката се произвежда от европейския производител QNT, който неизменно заема водеща позиция на пазара за спортно хранене. Компанията произвежда висококачествени и ефективни добавки, които напълно отговарят на всички съвременни стандарти за качество и са абсолютно безопасни за хората. Суроватъчният протеин в чистата му форма е един от най-добрите продукти, който ви позволява бързо да натрупате мускулна маса и да запазите мускулите по време на периода на сушене.

В Zero Karbe няма мазнини или лактоза. Добавката съдържа голям брой BCAA, аминокиселини с разклонена верига. Протеиновото спортно хранене е идеално за спортисти, които изграждат мускули без никаква подкожна мазнина, а също така ви позволява да поддържате отлично облекчение. Сместа се справя добре с намаляването на телесните мазнини както при диета, така и при сушене, като същевременно запазва мускулната маса.

структура

Във всяка порция спортна добавка от 30 грама се прави заключение:

  • протеин - 25, 2 g;
  • мазнини и въглехидрати - 1 g всеки

Съдържа около 106 килокалории. Количеството аминокиселини с разклонена верига в порция е около 5, 5 g. Към продукта се добавят ароматизанти и подсладители.

Как да приемате Metapure Zero Carb

Специалистите на производителя препоръчват да се използва Zero Carb от два до три пъти на ден. В тренировъчните дни добавката се пие първо сутрин, а след това час преди тренировка и веднага след завършването. В дни, свободни от тренировки, приготвеният протеинов шейк се пие сутрин и между отделни хранения.

За да приготвите коктейл, порция, която е 30 г, се разрежда с чаша обикновена вода или мляко. Някои спортисти удвояват порции, тоест слагат 60 г вещества в половин литър вода и след това изпиват приготвената добавка за цял ден.

За да увеличите получения ефект в набор от чиста мускулна маса, към коктейла се добавя и креатин монохидрат, който спомага за подобряване на характеристиките за издръжливост и сила. Когато добавката се приема за сушене, трябва да се даде предпочитание на комплекса BCAA, който ви позволява да инхибирате катаболните процеси и да имате по-голям запас от енергия.

Приемът на Metapure Zero Carb, европейска марка, не предизвиква странични ефекти. Протеиновият комплекс се усвоява добре в организма. Той е силно разтворим както във вода, така и в мляко, има добър вкус.

Отзиви

Суроватъчният протеинов изолат, произведен от европейската компания QNT, е с най-голямо търсене сред аналозите. Ако анализирате отзивите, които се срещат в много форуми, в повечето случаи те са положителни. Спортистите пишат за високо качество, ефективност, балансирано съотношение на компонентите, висока скорост на разтваряне и асимилация в организма. Професионалисти и бодибилдъри с опит препоръчват да приемате добавката през периода на сушене, тъй като продуктът не съдържа вредни мазнини и прости въглехидрати, а количеството аминокиселини се увеличава.

Производителят се опитва да задоволи различни вкусови предпочитания и произвежда добавка с аромати на шоколад, ягоди-банан, ванилия, ягоди. Не всички от тях са популярни. Най-голямото търсене е на такива коктейли като ванилия и шоколад. Може да се харесат и други вкусове, тъй като някои може да ги харесат. Най-големият акцент в прегледите се дава на спортистите, че добавката не създава проблеми със смилаемостта и храносмилането. След консумация на този продукт не се наблюдава разстройство на стомаха.