Glavni » general » Upoznajte Nokia E6 s Symbian Anna

Upoznajte Nokia E6 s Symbian Anna

general : Upoznajte Nokia E6 s Symbian Anna

Symbian - gorjela platforma, kao što je nazvana ne samo da je vlastiti CEO tvrtke Nokia - dobiva poboljšanja tu i tamo. Tek nedavno, Nokia je najavio novu seriju uređaja s novijom verzijom Symbian-Belle. Ovdje je Nokia E6, jedan od Nokia telefona koji se isporučuje s Symbianom Anna.

Prije dva dana dobio sam jedinicu Nokia E61 koja mi je poslana iz WOMWorlda. Imam nekoliko tjedana da dajem svoje dojmove o uređaju. Dopustite mi da vam predstavim draga Nokia E6.

Uredno pakiran u istom stanu kao što je Nokia N8. Način na koji Nokia pakira svoje uređaje ovih dana je neater i seksi.
Bio sam sretan, pa sam ga otvorio. To je crna jedinica.
Razni pribor koji se isporučuje s njim - punjač, ​​slušalice, baterija, USB akord i slušalice
MicroSD kartica nije uključena. Pa, mislim da ne dolazi s njim. Ima memoriju od 8 GB, 256 MB RAM, 1 GB ROM. Prihvaća microSD do 32 GB
fotoaparat ima 8MP full-focus

Postavljanje telefona za početak ispitivanja je učinjeno na povjetarcu. Pitao sam za moj Nokia Ovi račun prije inicijalizacije, ali sam preskočio tu pozornicu u žurbi! To me nije spriječilo postavljanje e-pošte i instaliranje potrebnih aplikacija.

Bio sam uzbuđen kad sam otkrio da je Joikuspot unaprijed instaliran u njemu. Ja bih potom koristio ovo da bih oduševio svog prijatelja dijeljenjem svojih internet podataka s njim i on je jednostavno bio zapanjen, da!

Koje su neke od mojih najdražih aplikacija i koje su moje prve dojmove o uređaju? Dobro sam ga stavljao, fotografirao i isprobavam neke od značajki koje volim na telefonu. Čim moj pregled bude spreman, stavit ću ti ga da pročitate.

Moram reći da sam odabrao zanimanje za telefon jer trenutno koristim Nokia E71 - QWERTY telefon tipkovnice. Kombinacija QWERTY i zaslon osjetljiv na dodir su razlozi za koje sam odlučio preuzeti Nokia E6 na datum. Pustit ću te kako datum ide u svoj sljedeći post.

Također pročitajte: Twitter 101

Jedini nedostatak korištenja Nokia E6 za sada je da sam počeo dodirnuti zaslon moje Nokia E71 i moj laptop. Naravno, postoje i drugi nedostaci. Postavi mi datum sa sljedećim postom.

Preferirate li pametni telefon samo za dodirivanje ili biste radije otišli na QWERTY ili kombinaciju poput E6? Koji su vaši razlozi?

Preporučeno
Ostavite Komentar