Glavni » auto općenito » Upoznajte Hondin novi SUV na bloku, 2017. Honda HR-V

Upoznajte Hondin novi SUV na bloku, 2017. Honda HR-V

auto općenito : Upoznajte Hondin novi SUV na bloku, 2017. Honda HR-V

Relativno govoreći, 2017 Honda HR-V je novi SUV. Ipak, napori tvrtke u unutarnjoj ambalaži vidjeli su da se vozilo nameće za sebe kao orijentirani na praktičnost među novim automobilima marke Honda. Ipak, unatoč tome, vozilo je propustilo nekoliko značajki koje su zaista važne.

Honda HR-V 2017 nije mnogo promijenjen od prošlogodišnjeg. Postoje tri inačice vozila, a to su razine LX, EX i EX-L. Oni dolaze s izborom pogona na prednjim kotačima ili pogonom na sve kotače. Također, ovisno o konfiguraciji, postoji ručni mjenjač sa 6 brzina ili CVT. To čini vozilom da se natječe s drugim kul automobilima kao što su Mazda CX-3, Chevrolet Trax i Honda vrlo vlastiti CR-V vozilo.

Najbolji automobili dolaze s najmoćnijim motorima. Dok motor Honda HR-V 2017 možda nije toliko, navodno nudi skromnu izvedbu. Vozilo dolazi s 1, 8-litrenim, inline-4, motorom od 141 konjskih snaga. To je upareno s kontinuirano mijenjanim prijenosom (CVT) ili ručnim mjenjačem s 6 stupnjeva prijenosa. Dakle, ovaj novi automobil trebao bi se osjećati dovoljno jak da se sigurno spoji na autocestama i da učini mnogo više.

Kvaliteta vožnje vrlo je važna. Stoga je Honda osmislio HR-V kako bi bio što sigurniji i uravnoteženiji, na način na koji većina korisnika želi. Smatra se da je upravljač uravnotežen, a pokrete tijela su izvanredno dobro kontrolirani. Drugim riječima, vozilo je izgrađeno za svakodnevnu vožnju.

Ono što ovo vozilo ističe među hladnim automobilima je udobnost. 2017 Honda HR-V ima više od 100 kubnih stopa unutarnjeg prostora na bazi LX trim, što ga čini najprostranijim vozilom te vrste. Stražnja sjedala imaju dovoljno prostora za odrasle da sjednu bez ikakve nelagode. Ako postoji potreba, sjedala u drugom redu mogu se preklopiti kako bi stvorili još više prostora.

Također pročitajte: 2018 Porsche Panamera ima više kohezivnog izgleda nego prije

Sve u svemu, 2017 Honda HR-V je prilično lijepo vozilo. Nije ocijenjeno među najboljim automobilima na svijetu, ali zasigurno bi visoko rangirali korisnicima koji vole malo prostora u svojim vozilima.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar