Glavni » auto općenito » Upoznajte 2017 Aston Martin DB11, podebljano izjavu stila iz

Upoznajte 2017 Aston Martin DB11, podebljano izjavu stila iz

auto općenito : Upoznajte 2017 Aston Martin DB11, podebljano izjavu stila iz

Automobili tvrtke Aston Martin općenito su poznati po elegantnom dizajnu, unatoč njihovom pomalo niskom statusu među luksuznim automobilima. Aston Martin DB11 u 2017. godini ne odstupa od ovog trenda, posjedujući izgled velikog proračunskog pokušaja proizvođača luksuznih automobila s malim količinama. Ovo vozilo ima značajke koje bi normalno očekivali od mnogo veće proizvođača automobila.

Aston Martin DB11 od 2017. ima bogatu tehnološku dostignuću, koja uključuje dvostruko turbo punjenje V-12 motora s deaktiviranjem cilindra. Ovo vozilo natječe se protiv mnogih luksuznih turista, kao što su Ferrari GTC4 luksuz, Bentley Continental GT i Maserati GranTurismo. Najznačajnija karakteristika u tom smislu je izgled, koji je odvažan izričaj stila.

U pogledu izvedbe, 2017 Aston Martin DB11 ima 5.2-litreni dvostruko turbo punjenje V-12 motora, koji proizvodi 600 konjskih snaga i 516 funti stopa zakretnog momenta. To je oko 10 kilograma lakše od 6, 0 ​​V-12 motora iz DB9, a kompaktan dizajn vozila pomaže namještanju motora 3, 3 inča iza prednjih kotača za bolju raspodjelu težine.

Unutar vozila je jednako elegantan kao i vanjski dio. Postoji obilje kože i elektronike, visokokvalitetnih materijala koji odgovaraju pravdi na cijenu od 212.000 dolara na vozilu. Postoje dva stražnja sjedala, iako je vjerojatno da ih neće koristiti vrlo često. Također, Aston Martin kaže da je stvorio zvučne identitete za svoje nove automobile. Dakle, vozilo ima prepoznatljiv ton, zvuk i osjećaj za svaku površinu i indikator.

Još nema podataka o sigurnosti vozila. Međutim, ugrađene su neke sigurnosne značajke. na primjer, na prednjoj strani rotorova od 15-7 inča i klipova s ​​četiri klipnja na stražnjim 14, 1-inčnim rotorima, koji pomažu pri zaustavljanju automobila od najviših brzina. Postoji standardno nadopunjavanje sustava vuče koji pomažu u održavanju automobila na cesti i setu osam standardnih zračnih jastuka.

Također pročitajte: TECNO Camon CX Unboxing Video

Osim nedostatka sigurnosnih informacija, nema puno razočaranja oko 2016. Aston Martin DB11.

Izvor

Preporučeno
Ostavite Komentar