Glavni » general » Ja, Moj GreyBerry i ja

Ja, Moj GreyBerry i ja

general : Ja, Moj GreyBerry i ja

Članica New Mobility Nigerije, Izi Ehigie, piše o svojim iskustvima s LG GW305. Ovo je njezin prvi članak za mobilnost Nigerije. - Urednik

"Dajem ti telefon", bile su riječi mojega prijatelja. Nije morao reći: "Obećavam", ali znao sam da to misli i mogao bih ga držati njegovim riječima. Neko vrijeme nije izgledalo kao da dolazi telefon, ali znao sam da jest.

Jednog dana, dugo kasnije, moj prijatelj je upitao: "Želite li zaslon osjetljiv na dodir ili telefon sa QWERTY tipkovnicom?" Naravno, želio sam osobu s QWERTY tipkovnicom hardvera.

Na kraju, u utorak, 9. studenog 2010. postao sam ponosan vlasnik telefona koji sam odmah nazvao "GreyBerry".

Ja sam Izi i želim vam dati osobni pregled LG GW305 telefona. Roll zajedno sa mnom molim te.

LG GW305 je gladak crni telefon sa sivim bočnim stražnjim pokrovom (odakle sam dobio inspiraciju da ga nazovem "GreyBerry"). To je zapravo prilično lagana za njegovu veličinu.

Poruke na LG GW305 zabavno je s punom QWERTY tipkovnicom. poštanski sandučić nije tamo gore. Čini se osnovnim i nije mogla dohvatiti poštu s mog računa e-pošte na Yahoo. Ne znam zašto su emoticons uključeni na ovaj telefon kada nisu vidljivi u primljenim porukama.

Jedna vrlo smiješna stvar o slanje poruka na GW305 je izvješće o isporuci koje glasi: " Izvješće je stiglo ". Pretpostavljam da to objašnjava zašto telefonski priručnik ima samo nekoliko redaka engleskog jezika. Idite na lik.

Pozivi na GW3054 su jasni i jasni. Postoji utor za 3, 5 mm slušalicu, iako ne možete prekinuti poziv putem slušalica. To mora biti učinjeno na mobilnoj slušalici. Postavke telefona također vam omogućuju odabir poziva koje želite odbiti.

Također pročitajte: SwiftKey prevodi dok upisujete, ljubaznošću Microsoft Prevoditelja

Veliki imenik omogućuje dodjeljivanje različitih smiješnih slika vašim kontaktima. One dolaze žive na vašem početnom zaslonu kada odaberete opciju početnog zaslona Livesquare.

Usredotoči se na kameru. Za kameru od 2, 0 megapiksela, mislim da je to dobar.

Igre LG GW305 su prilično neugodno jer su svi demo i trebaju se kupiti kako bi uživali u punim paketima.

Pregledavanje na mom GreyBerryu bio je kompletan paket - dobar, loš i ružan.

Što je dobro: da mogu samo pokupiti moj telefon i spojiti se na mrežu.

Što je loše: puno se web mjesta ne učitava na ovom telefonu.

Što je ružno: Pregledavanje prestaje bez zamaranja, ostavljajući vas uz obavijest, " Nedovoljna memorija, nije mogla nastaviti ".

Pa, to je moja kratka recenzija LG GW305. Nadam se da ste uživali čitajući moj amaterski trud.

Preporučeno
Ostavite Komentar