Glavni » general » Možda nije Android; možda sam ja

Možda nije Android; možda sam ja

general : Možda nije Android;  možda sam ja


To je uobičajeni trend vidjeti na tehnološkim web stranicama kako su podaci gladni android OS. Kako čarobno čini vaše podatke nestane bez ikakve pomoći od vlasnika telefona. dok se ova crta misli ne može nadmašiti, ali vjerujem da su ove tvrdnje uvelike pretjerane.

Prije, recimo do prije mjesec dana ili više, bio sam zaglavljen u Symbian svijetu. Prije nego što nastavite govoriti o tome koliko je Symbian OS simpatičan za podatke, samo držite malo, ja sam internet nakaza prikladnije preuzimanje čudovište i podaci doplatak od strane telekomi coy nikada nisu bili dovoljno za mene. Bez obzira da li je to 10mb, 100mb, 250mb, 1gb ili 3gb, uvijek nalazim način da ga iscrpim prije 30 dana razdoblja je čak blizu.

Preusmjeravajući se na Android OS koji sam eksperimentirao tijekom proteklog mjeseca, zahvaljujući aplikacijama za praćenje podataka na ICS-u i mojoj aplikaciji za upravljanje podacima, uspjela sam uočiti podatak o pogrešci podataka - ME. Od 1024MB airtela bilo je dovoljno ljubazno dati, koristila sam više od 422 MB za preuzimanje aplikacija koje sam već odavno uklonio. Računalo, Twitter i aplikacije za razmjenu trenutačnih poruka zvučale su samo 60 MB. Usluge OS-a Android ugrozile su 79 MB. To bi trebalo obuhvaćati sinkronizirane poruke, push obavijesti, oglase unutar aplikacije, podatke o karti, provjera lokacije, tekst u govor itd.

Moja je bitna činjenica da smo u osnovi mi koji koristimo podatke radeći jednu stvar ili drugu. Što više želimo pregledavati internet, gledati videozapise, strujati glazbu, upotrebljavati Facebook i Twitter, onda bismo više trebali platiti gotovinu za plaćanje naše ovisnosti.

Također pročitajte: Pogodite tko je šef pametnih telefona s 21% tržišnim udjelom
Preporučeno
Ostavite Komentar