Glavni » general » Neka vas duha Steve Jobsa progoni!

Neka vas duha Steve Jobsa progoni!

general : Neka vas duha Steve Jobsa progoni!

Kao odgovor na moj članak, Airtel potiče ne-BlackBerry internetske korisnike izvan BlackBerry planova, čitatelj je rekao ovo:

Usput, čini se da je gospodin Mo bio u slavljeničkom raspoloženju za što? Jednostavno ne shvaćam, ono što je pošteno je pošteno i to je da 1 GB ima 1 GB i na BlackBerry i drugim smartphone uređajima. I zašto je jedan Android van? Osjećam li miris Symbian osvete veze ovdje ili samo osvetu navijača platformi? Hahahaha.

Drugi je dodao:

U vanjskom svijetu, to je bilo između iOS i android . Zašto dječaci s bobicama vode osobno s androidom u ovoj zemlji.

Napominjemo ohrabreni tekst u navodima. Žao mi je, dečki. To nije ništa osobno protiv Android :). Nisam spomenuo iOS, jer se u Nigeriji ne računa.

U smislu marketshare, iPhone je sitni blip (ako se registrira uopće) na nigerijskom tržištu. Nema nikakve posljedice na prosječni nigerijski. Sjećate se kako američka tech blogging scena gotovo nikada nije priznala postojanje i globalnu dominaciju Symbian godina prije? Nije to bio govedina. Symbian je bio beznačajan u velikoj shemi stvari u SAD-u, a samo je šačica blogera koji su imali bilo kakve osobne interese u njemu ikada pisao o tome.

Isto ovdje. U Nigeriji, iPhone se ne računa. Nažalost, također nemam osobnog interesa za to. Kao takav, kada pišem o mobilnim telefonima i aplikacijama u Nigeriji, iPhone i iOS posljednje su mi stvari na umu. Kao slab i zlonamjeran kao što je BlackBerry u Nigeriji, još uvijek ima daleko više tržišnih udjela nego što je iPhone mogao ikada očekivati. Uhvatiti moje pomicanje? Sumnjam da čak i duh Symbian još ima više tržišnih udjela nego što iPhone radi ovdje. Gotovo sve ostalo ima više tržišta nego iPhone. U redu, možda s izuzetkom sustava Sailfish koji je prošli tjedan upravo stigao na tržište.

Također pročitajte: Meizu Pro 5 Specifikacije

Android pravila ovdje, i tako će se puno spomenuti. Windows Phone također raste ovdje. I BlackBerry je i dalje široko voljen (čak i ako je to uglavnom za jeftine planove podataka, samo je još uvijek voljen za nešto sha ?).

U međuvremenu, još uvijek na ovoj temi korištenja pristupačne BIS za telefone koji nisu BlackBerry, ako posjedujete iPhone, ali ovisite o jeftinim podatkovnim planovima BlackBerrya da biste dobili mjesec za mjesecom, vi ste razlog zašto Nigerija nema nade :). Neka vas duh Steve Jobsa progoni dan i noć dok se ne obratite od svojih zlih načina.

Preporučeno
Ostavite Komentar