Glavni » opće recenzije » Marshmallow pregled Infinix Hot 2 (Android One)

Marshmallow pregled Infinix Hot 2 (Android One)

opće recenzije : Marshmallow pregled Infinix Hot 2 (Android One)

Infinix Hot 2 je jedan uređaj koji se beskonačno preusmjeravao na MobilityArena. Još uvijek smo iznenađeni što mnogi korisnici imaju jedan prigovor ili drugi tijekom korištenja telefona. Dovoljno smiješno, moja je jedinica bez krivnje ili bilo koja od tih pitanja. Zato me pitam je li moja druga varijanta. Ili se svodi na upotrebu? Ostavimo tu priču još jedan dan.

Unatoč tome, Infinix Hot 2 je fantastičan uređaj, nakon što je stigla dugo obećana nadogradnja Marshmallowa. Napokon sam ažurirao moju jedinicu. Većina ljudi je rekla da nije došlo do promjena. Nakon što sam neko vrijeme igrala s njom, već sam počeo vidjeti nekoliko promjena. U nastavku je kratak sažetak moje iskustvo slatkiša na Infinix Hot 2:

Prvi dojam:

Nakon instalacije ažuriranja, trebalo je neko vrijeme da se prvi put pokrene. Nakon što je to učinio, prvi ekran me zamolio da postavim svoju SD karticu ili kao unutarnji ili kao prijenosni prostor za pohranu. Objasnio sam pitanje Marshmallow i Micro SD karticu OVDJE. Priključio sam telefon na svoj laptop i vidio neke nove izmjene. Sada imate više opcija za odabir kada priključite telefon na računalo.

Potrčao sam do jedne od mojih omiljenih aplikacija, Evernote i pokušao urediti neke bilješke. Nakon odabira teksta primijetio sam novi izbornik s kojeg se može kopirati, izrezati, dijeliti, pa čak i napraviti brzo pretraživanje weba. Lijepo!!

Google Now na dodir

Još jedna sjajna nova značajka koju sam primijetio na Infinix Hot 2 je značajka Google Now-on-Tap. Samo držite tipku za početnu stranicu da biste aktivirali značajku. Korisnicima omogućuje brzo pretraživanje koristeći Google Now - i najbolje od svega, funkcionira u svim aplikacijama.

Također pročitajte: Supersonic Fun Voice Messenger treba samo vaš glas

Doze / Upravitelj aplikacija / Smart Lock

Znatiželja me odvela do Googlea kako bih saznala više značajki sljezova koje još nisam vidio - i to me je dovelo do Doze. Zapamti Greenify. Ova značajka funkcionira vrlo slično - stavljajući aplikacije na spavanje dok je telefon neaktivan. Doze bi trebale olakšati uštedu baterije. Pitanje je: "Radi li stvarno?

Sada možete blokirati aplikacije pojedinačno od nepotrebnih dozvola. Idite na Postavke> Aplikacije> Odaberite aplikaciju> Dopuštenja (pogledajte gore opisanu snimku zaslona za Facebook). Kopanjem u Postavkama pojavio sam se za Smart Lock za zaporke. Ova značajka omogućuje Googleu spremanje vaših zaporki na vaš račun, što omogućuje jednostavnu prijavu.

Igra sljuncica

Google je ugrađivao igru ​​u sve uređaje s morskom travom. Da biste igrali ovu igru:

  • Idite na Postavke> O telefonu> Dodirnite četiri puta na broju Građevina.
  • Pojavit će se Android M logo, dodirnite je ponovno i pojavit će se logotip Marshmallow.
  • Dugi pritisak na logotip Marshmallow, a igra se pojavljuje.

Igra je puno poput Flappy Bird, iako je prilično teško igrati.

Završne riječi

Dosad je tako dobro, svaka druga stvar i dalje izgleda i osjeća se isto. Nisam primijetio nikakve značajne razlike u izvedbi. Gumb za napajanje neugodno uzima više pritisaka da bi se telefon upalio dok je bio u stanju čekanja. Fotoaparat i dalje zadržava stanje uz svaku drugu značajku. Svima onima koji još uvijek doživljavaju jedan ili drugi problem na svom telefonu, posjetite ovaj post OVDJE ili poništite svoje žalbe u odjeljku za komentare.

Preporučeno
Ostavite Komentar