Glavni » general » Pregled karte: uklonite vaša očekivanja

Pregled karte: uklonite vaša očekivanja

general : Pregled karte: uklonite vaša očekivanja

Proveo sam vrijeme korištenjem Androida, inače uklonjenom verzijom Android OS-a koji je usmjeren na postizanje glatkih performansi na uređajima na početnoj razini. Android Oreo Go Edition to u većini slučajeva čini razliku. Ali postoje slabe točke. Moram napisati ovaj pregled Karata Go kako bih podijelio svoje razočaravajuće iskustvo s Go verzijom Googleove aplikacije za karti.

Prije nekoliko dana, trebalo sam to napraviti na sastanku ovdje u Lagosu. Imala sam adresu, ali iako sam bio upoznat sa susjedstvom, morala sam biti u stanju odrediti ulicu. U to sam vrijeme imao moj Lumia 950, plus pristup pametnom telefonu Androida Goa za prijatelja.

Naravno, već znate da Googleove aplikacije nisu dostupne za Windows pametne telefone, pa je Lumia 950 izbačena iz slike. Uhvatio sam smartphone Android Go, pokrenuo Maps Go i upisao u moje odredište. Loša izvedba odmah je vidljiva jer se borila za učitavanje karte koja prikazuje moju odredišnu ulicu.

Ali to je u konačnici učinilo. Gore, trebalo sam povećati prikaz kako biste vidjeli detaljne informacije o tome kako doći. Nevolje. Zumiranje na Google kartama Go je bolno iskustvo. Nisam mogao dobiti pravilan zoom, čak i nakon ponovljenih pokušaja. Što je sa navigacijom? Ovdje ne postoji.

Karte jasno govore da je navigacija po skretanju dostupna samo na aplikaciji Google karte.

Dakle, možda ćete i instalirati Google Karte i izbrisati Karte Go. Nisam.

Na kraju sam se morao učiniti s približnom lokacijom ulice koju sam krenuo i oslanjam se na moje znanje o tom području da me ne bi izgubio. Preživio sam putovanje i pronašao svoj put.

Također pročitajte: Cyan Nokia Lumia 900 za prodaju

Pregled Google karata: završne riječi

Kartama će vam pomoći na neki način. Samo umišite vaša očekivanja. Iskustvo nije ništa poput upotrebe Google Maps-a s kojima ste se i ja voljeli i ovisili. Čini se da Google Karte ne predstavljaju aplikaciju na koju se u potpunosti možete osloniti na čudnoj zemlji. Nemojte previše ovisiti o tome. Ako vaš low-end smartphone može to podnijeti, umjesto toga instalirajte i upotrijebite punu aplikaciju Google karte.

Preporučeno
Ostavite Komentar