Glavni » general » Smisao za četiri HTC-ove vodeće brodogradilišta u razdoblju od godinu dana

Smisao za četiri HTC-ove vodeće brodogradilišta u razdoblju od godinu dana

general : Smisao za četiri HTC-ove vodeće brodogradilišta u razdoblju od godinu dana

HTC je u zadnje vrijeme imao grubu zakrpu i žele pravilno postaviti stvari svojim najnovijim pionfonskim pametnim telefonom, Oneom. Volio sam X i mislim da ću voljeti Jednog. No, razmišljajući o ovim dvama HTC-ovim zvijezdama, došlo mi je do toga da je HTC izdao još dva (2) ostatka, što čini ukupno četiri (4) pametnog telefona u veličini od otprilike godinu dana. Pogledaj:

HTC One X - pokrenut u svibnju 2012. godine
HTC One X + - pokrenut listopad 2012
HTC Droid DNA - pokrenuta u studenom 2012
HTC One pokrenut je u ožujku 2013

Od Jednog X, svaka sljedeća zastava bila je mala dodatna nadogradnja na prethodnu. To jednostavno nema smisla. Zašto toliko resursa implementirati na taj način? Za tvrtku koja se bori s ograničenim resursima, miriše nekom mjerom zbunjenosti. Siguran sam da je u roku od godinu dana generiran veliki broj otpadaka u proizvodnji ovog redoslijeda od četiri vodeća pametnog telefona. Možda ako HTC proizvodi samo jedan X, a zatim kanalizirao sredstva potrošena na One X + i Droid DNA u marketing samo da je jedan borac, to bi prodati mnogo bolje.

Više financijski stabilnih robnih marki ne oslobađaju više od jednog plovila godišnje. To me kuca ono što HTC pokušava postići s One X + nakon One X i Droid DNA odmah nakon One X +. Imajte na umu da je Droid DNA izdana tek u studenom 2012., trebao bi biti oprošten pitanjem: "Je li HTC One (objavljen u ožujku 2013.) nije u planovima tvrtke u to doba?" HTC mora pojednostaviti i također napraviti ozbiljan marketing gurnuti One na tržište za sljedeću godinu dana. Nisu potrebni nikakvi daljnji admiralski brodovi koji bi trebali slijediti One u sljedećim mjesecima.

Također pročitajte: Freetel ICE 3: Je li to najjeftiniji 4G LTE smartphone?

Sva četiri HTCovih Androidovih flagshipsa objavljenih u posljednjih godinu dana pokreću tvrtku Sense UI, koja mi se jako sviđa, ali to uopće nema smisla.

Preporučeno
Ostavite Komentar