Glavni » general » Prebacivanje iz usluge Google Apps na Office 365

Prebacivanje iz usluge Google Apps na Office 365

general : Prebacivanje iz usluge Google Apps na Office 365

Nedavne vijesti o Googleu koji zatvaraju konkurentske platforme od potpune sinkronizacije PIM-a ukidanjem usluge Exchange ActiveSync potaknuli su me da napokon prebacim na ono što sam već neko vrijeme razmišljao. Ja sam previše avanturista da budem zaključan na samo jednu platformu. Moja e-pošta, kalendar i kontakti moraju uvijek krenuti sa mnom kad god prebacim pametne telefone i često se prebacim zbog prirode mom posla.

I Microsoft i Google imaju snažan mobilni fokus u pružanju radnih alata za tvrtke. Njihova mrežna odijela usluga, Office 365 i Google Apps, nude mobilni pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima. U zadnjih 24 sata bilo je previše zauzet migracijom mojih poruka e-pošte, kontakata i kalendara s usluge Google Apps koje sam neko vrijeme upotrebljavala u Officeu 365. Postupak nije bio dosadan kao što sam mislio da bi bila i kao Upisujem ovo, već sam učinio. Također sam uspješno postavio nove korisničke račune za Office 365 na uređajima Android i Windows Phone (i trebao bih ih isprobati na Belle uređaju tijekom tjedna). Sve izgleda kao da je do sada. Međutim, ja ću testirati novi setup malo više prije konačno flipping prekidač konačno.

Znam da će doći do dosta različitih mišljenja o Googleovoj odluci, a svi smo dobrodošli u ono što držimo. Osobno, moderirala sam upotrebu Googleovih usluga tijekom zadnjih godinu dana. Ovaj novi razvoj od njih samo mi daje osjećaj da im dajem srednji prst.

Također pročitajte: Deal Of The Week: (3-u-1) Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy Core i Lumia 625

Google može učiniti sve što im je u najboljem interesu. Moram i učiniti ono što osjećam u najboljem interesu. Ako sve bude dobro, prije kraja ovog tjedna, pozdravit ću Gmail i Google Apps kao svoje svakodnevne vozače za osobne i poslovne aktivnosti. Namjeravam zadržati svoj stari Gmail račun samo za aktivaciju pametnog telefona za Android i ništa drugo. Ako se ovaj eksperiment pali, dobro ... ..Ja sam dao metak. Nikada nisam bio onaj koji se odmaknuo od pokušaja. Što je život bez neke avanture?

Preporučeno
Ostavite Komentar