Glavni » general » Povećalo fotoaparat pomaže vam da pročitate sitni ispis, doslovno

Povećalo fotoaparat pomaže vam da pročitate sitni ispis, doslovno

general : Povećalo fotoaparat pomaže vam da pročitate sitni ispis, doslovno

Ako imate poteškoća s čitanjem sitnog ispisa, na vašem iPhone-u postoji značajka koja vam može pomoći. Zove se kamera za povećalo. U osnovi čini vaš iPhone povećalo, tako da možete vidjeti stvari koje je stvarno teško vidjeti s normalnim okom. Čak i ako imate savršenu viziju, siguran sam da ćete tu značajku pronaći korisnu.

Imajte na umu da vaš iPhone mora pokrenuti iOS 10 barem za kameru za povećalo za rad. Evo kako aktivirati značajku na svom uređaju:

  1. Idite na Postavke> Općenito> Pristupačnost.
  2. Zatim idite na Povećalo i odaberite Uključeno.
  3. Sada ste omogućili tu značajku. Za upotrebu fotoaparata Magnifier u bilo kojem trenutku, jednostavno kliknite gumb za početnu stranicu 3 puta. Za zamrzavanje zaslona na povećanoj stavci taknite ikonu Camera.

Sada kada ste omogućili značajku na svojem uređaju, možete je izmijeniti po vašem ukusu. Evo kako to učiniti:

  1. Dodirnite gumb Doma 3 puta.
  2. Pomoću klizača podesite razinu željenog zuma.
  3. Postoji mnogo mogućnosti koje možete prilagoditi na kamere s povećalom. Ove značajke uključuju razinu svjetline, razinu kontrasta, boju filtra i filtra (ako ste aktivirali filtar, to jest).
  4. Kada dodirnete ikonu Kamera, zamrzava zaslon, pa se možete usredotočiti na određenu temu. Da biste to preokrenuli, jednostavno dodirnite ikonu Kamera.
  5. Da biste izašli iz kamere za povećalo, jednom dodirnite gumb Početna.
Preporučeno
Ostavite Komentar